Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.907
- 20.660
- 2.333
Brezilyadan yine telles gibilerini toplayıp gelirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş yapar mı ?
![]()
Melo eski temposuna çıkamıyor,yani 2011-12 veya 12-13 gibi olamaz artık.Geçen sene mükemmeldi ama aklıyla oynadı,birçok maçta fazla koşamadı...
Furkan o tempoyu rahatlıkla yapacak adam,maç başı 12 km koşar hem de Ceyhun gibi ağır değil,çok çevik adam.
Gündoğan ise orta sahadaki teknik oyuncu olacak,İniesta gibi top taşıyabilir ileri çok yetenekli adam,Avrupa'da oynamadığımız sürece sorun olmaz.
Zaten ileride Zenci forvet ve Olcan sağlam pres yapacaktır,Gündoğan'ın savunma zaafları çok belli olmaz...
2000 kadrosu efsaneydi ama bizim taraftar 4-3-1-2 isterken büyük yanlış yapıyorlar...
2004 te Yunanistan faciası sonrası takımlar kanat akınlarını temel hücum prensibi haline getirdiler.
Hagi ile Sneijder aynı tarzda oyuncu değiller.
Forvetler ile Arif-Hakan gibi sağlam pres yapan adamlar.
Suat-Emre-Okan üçlüsü şimdi olsa maç başı 13 km koşup rakip orta sahaları darmadağın ederlerdi.
O kadro çok başka kadroydu,bir kele elimize geçti öyle bir jenerasyon...
Telles'in performansından memnun kalmışlardır, o yüzden Brezilya tam isabet.
Rektas her takimin her hocanin bir sistemi ve uygun kadrolari var sende biliyorsun tabiki....... fb kadrosu o sekilde oynamaya mevcut ama sorunun uc noktada top tutamak drogba gibi indiren bssan tutan son vurus yapan adam yok ilerde dun okadar kapandikki mourinhounun takimlari gibiydik dusunsene burak yerine saglam bir adamin dungece oldugunu bir pozisyonda top tutumadi fizigini kullanip top suremedi eli ayagina dolasiyor adamın saglam bir forvet az buldugumuz dunku macin pozisyonladindan birini atsa idi bugun muthis defansimiz ve bitirici forvrtimiz konusulurdu sana katiliyorum sikinti bek ve orrasaha ama oncelik forvet bence
Yapar aga dunku futbildan sonra bu takim cok daha iyi is yapar veysel hamit donusum yapar korayin bu mevcut kadroda kimden ne eksigi var ki lig icin bu kadro is yapar begendim ben
Sneijderi ne yaptın?
beyler tarık sart
valla bastan beri istemedim onu ama tellese bakıyorum bi de veysele bakıyorum dehsete kapılıyorum
tarık sagda solda oynar,bir tasla iki kus hesabı
sag veysel sol tarık
veysel formsuzsa sag tarık sol balta yapar gideriz
ama telles ile veysel aynı anda cok cömez duruyor ne defansta ne ofansta etkili olamıyoruz
tarıkı alalım
Sneijder Hagi tarzı forvet arkası oynayan biri değil ki ? Kariyeri boyunca sürekli kanatlara doğru açıldı,Mancini onu solda oynattı kariyer sezonu geçirdi adam.Klasik 10 numara gibi oynayınca başarılı olamaz Sneijder...
Hagi ise bambaşka bir adam,onun gibisi zor gelir...