Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zor. Melo intihar eder herhalde. Beklerde çok ağır kalıyor.

iş yapar mı ?

1083895_Galatasaray_SK.jpg

Dünden sonra kimse takıma sadece forvet lazım demesin. Dün kanatlarda ezdiler bizi. Kanat organizasyonumuz sıfır. Kanat olmadıkdan sonra bitirici forveti ne yapalım

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Melo eski temposuna çıkamıyor,yani 2011-12 veya 12-13 gibi olamaz artık.Geçen sene mükemmeldi ama aklıyla oynadı,birçok maçta fazla koşamadı...

Furkan o tempoyu rahatlıkla yapacak adam,maç başı 12 km koşar hem de Ceyhun gibi ağır değil,çok çevik adam.

Gündoğan ise orta sahadaki teknik oyuncu olacak,İniesta gibi top taşıyabilir ileri çok yetenekli adam,Avrupa'da oynamadığımız sürece sorun olmaz.

Zaten ileride Zenci forvet ve Olcan sağlam pres yapacaktır,Gündoğan'ın savunma zaafları çok belli olmaz...

2000 kadrosu efsaneydi ama bizim taraftar 4-3-1-2 isterken büyük yanlış yapıyorlar...

2004 te Yunanistan faciası sonrası takımlar kanat akınlarını temel hücum prensibi haline getirdiler.

Hagi ile Sneijder aynı tarzda oyuncu değiller.

Forvetler ile Arif-Hakan gibi sağlam pres yapan adamlar.

Suat-Emre-Okan üçlüsü şimdi olsa maç başı 13 km koşup rakip orta sahaları darmadağın ederlerdi.

O kadro çok başka kadroydu,bir kele elimize geçti öyle bir jenerasyon...

Sneijderi ne yaptın?

Telles'in performansından memnun kalmışlardır, o yüzden Brezilya tam isabet.

Daha 3 metre önündeki adama pas atamayan, 3 metreden topu taca atan müthis yetenekleri kesfetmistir degerli scout ekibimiz.

Türkler lesh, yabancilar da sümüklü bebe. Müthis bir karisim. Champions League bekle bizi. Geliyoruz.

Rektas her takimin her hocanin bir sistemi ve uygun kadrolari var sende biliyorsun tabiki....... fb kadrosu o sekilde oynamaya mevcut ama sorunun uc noktada top tutamak drogba gibi indiren bssan tutan son vurus yapan adam yok ilerde dun okadar kapandikki mourinhounun takimlari gibiydik dusunsene burak yerine saglam bir adamin dungece oldugunu bir pozisyonda top tutumadi fizigini kullanip top suremedi eli ayagina dolasiyor adamın saglam bir forvet az buldugumuz dunku macin pozisyonladindan birini atsa idi bugun muthis defansimiz ve bitirici forvrtimiz konusulurdu sana katiliyorum sikinti bek ve orrasaha ama oncelik forvet bence

Burak'ın yetersiz olduğu konusunda herkes hemfikir. Ancak sadece Burak'a odaklanıp diğer eksikleri göz ardı edersek başarısızlık kaçınılmaz olacak. Geçen sezon Drogba vardı ,deplasmanlarda ki istatistiklerimiz ortada. Lig düşen kayseri deplasmanları dışında galibiyetimiz yok. Rakip sahada baskı kuramıyoruz, iki pas yapamıyoruz. Bunun bir nedeni iyi bir santraforumuz , top tutabilen , pas yababilen forvetimiz olmaması. Ama bir diğer nedeni beklerimizin hiç bir hücum özelliği olmaması ve en önemlisi bitmiş bir Selçuk İnan. Durum buyken , sezonu kurtarmak adına bütün mali koşullar zorlanarak 1-2 transfer yapılmalı . Ayrıca Furkan'dan sağ bek Olcan'dan sol bek devşirmek bir derece hücumda etkili olmamızı sağlayabilir.

Örnek olarak , Olcan - Bruma sol kanatı + Sneijder . sol kanattaki hücumlarımız çok etkili olabilir.

Sneijderi ne yaptın?

Sneijder Hagi tarzı forvet arkası oynayan biri değil ki ? Kariyeri boyunca sürekli kanatlara doğru açıldı,Mancini onu solda oynattı kariyer sezonu geçirdi adam.Klasik 10 numara gibi oynayınca başarılı olamaz Sneijder...

Hagi ise bambaşka bir adam,onun gibisi zor gelir...

rakibin geçen sene şampiyon olmasını sağlayan yetenekli oyuncuları olmamasına rağmen maç kazanmasını kolay gol atmasını sağlayan sistem

üçüncü bölgede baskı yapıp rakibi çıkartmadan kaptığı toplarla hücum etmesi dünde selçuktan yektadan 7 8 tane kaptılar ama şanssız günlerinde

oldukları için atamadılar bizim takım geriye çekilip bekliyor.anadolu takımı gibi geride bekliyor dün beni en çok üzen buydu büyük takım önde basar

topu alır kendi oynar biz dün arenaya gelmiş Anadolu takımı gibiydik rakip karşısında ama manciniden sonra kendi sahamızda dahi bekleyip burağı

kaçırmaktan başka bir şey yaptığımız yok bunuda iyi hücum ve orta saha ile yaparsın.rakip topalla topuzla canerle yapabiliyorsa sende bu kadroyla

içerdeki tüm maçları rakibin gibi kazanırsın isterse messiyi alsınlar önde basan bi takım yapılmadığı sürece bu ligte asla başarılı olamayız

Arkadaşlar kanat alalım, bek alalım, santrafor alalım, orta saha alalım da yabancı kontenjanı var unutmayın.

Tolgay ve Mevlüt'ü alıp öncelikle yerli kalitesini artıralım. Sonra oturup Muslea-Chedjou-Melo-Sneijder'in yanına 5. yabancıyı nereye koyacağımıza bakalım. Bana göre Podolski, Campbell tarzı, oyuna ağırlığını koyacak, bolca gol atabilecek kanat forvet gerekli. Burak'ın yerine santrafor aldığımız kanatta Yasin oynuyor düşünün artık. En iyi ihtimal Emre Çolak oynar ki ileri 4'lünün toplam gol sayısı 30'u zor bulur bu durumda.

Dün 35 yaşındaki kuyt 'ı gördükten sonra işimizin bu oyuncularla daha zor olduğunu anladım

beyler tarık sart

valla bastan beri istemedim onu ama tellese bakıyorum bi de veysele bakıyorum dehsete kapılıyorum

tarık sagda solda oynar,bir tasla iki kus hesabı

sag veysel sol tarık

veysel formsuzsa sag tarık sol balta yapar gideriz

ama telles ile veysel aynı anda cok cömez duruyor ne defansta ne ofansta etkili olamıyoruz

tarıkı alalım

SPORX.COM‏@sporx2 dk.

Bursaspor elektrik firmasıyla anlaşma yaptı. Proje sayesinde taraftarlar ev ve iş yerlerinde elektriği indirimli olarak kullanabilecek.

bu elektrik firmasının sponsorluktan karı ne olucak her türlü zarar değilmi ya :) bursada birden fazlamı elektrik firması var .

beyler tarık sart

valla bastan beri istemedim onu ama tellese bakıyorum bi de veysele bakıyorum dehsete kapılıyorum

tarık sagda solda oynar,bir tasla iki kus hesabı

sag veysel sol tarık

veysel formsuzsa sag tarık sol balta yapar gideriz

ama telles ile veysel aynı anda cok cömez duruyor ne defansta ne ofansta etkili olamıyoruz

tarıkı alalım

Eskişhirli yöneticiler bizim maçı izledilerse bir daha kapılarını çalarsak 8 milyon isterler ben bjk ye gitcek sanki bana öle geliyor onlara 3 milyona verirler.

Sneijder Hagi tarzı forvet arkası oynayan biri değil ki ? Kariyeri boyunca sürekli kanatlara doğru açıldı,Mancini onu solda oynattı kariyer sezonu geçirdi adam.Klasik 10 numara gibi oynayınca başarılı olamaz Sneijder...

Hagi ise bambaşka bir adam,onun gibisi zor gelir...

Interde , hollanda milli takımda nerde oynamış iyi araştır lütfen. Hata realde.

Sneijder ajaxda ilk A takıma çıkdığı senesinde kanata oynamışdı ssdece.

Hagi ile kıyaslayamam bende ama.

Sneijder kanata oynar tabiki ama kanat oyuncusu olmaz.

Hakan Balta gözümüze Alaba gibi geldiyse, halimizi siz düsünün artik.

Furkan oynasin, Berk oynasin diyoruz. Halimizi siz düsünün artik.

Almeida gelsin, hepsiyle top diye oynar diyoruz, ki dogru. Halimizi siz düsünün artik.

Ulan maliyeci gibi dedik ki tarik kac milyonluk adam . Tellesi 6.5 a aldik . Simdi diyorum ki banane parasindan bu takima tariki alin. Ki brumada takilmasin yabanci sinirina

Eğer konuşulduğu gibi transferler stoper, sağ bek ve direk bir santrafor oalcaksa ve bunlardan sağ bek dışındakiler yabancı olacaksa yine birşey olmaz bizden. Boşa giden paralar olur. Transfer planlamamızı 2 seedir kim yapıyor merak ediyorum. Yani yabancı sınırı konusunda en ufak bir ilerleme sağlamayadık 2 senedir. Üstüne devamlı yabancı alıyoruz. Almanya'dan adam gibi gurbetçi getiremiyoruz. BJK bile Oğuzhan'ı Töre'yi getirdi. Gidin Tolga Ciğerci, Tolgay Arslan, Yunus Malli filan alıp gelin arkadaş.

lan gecen sene emirates kupasını alan takım 1 senede nasıl bu hale gelir

emegi gecenlerin allah cezasını versin

ne güzel bir takımdık biz yahu

elmanderi özledim drogbayı özledim,baytarın psikolugunu bile özledim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt