Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün 35 yaşındaki kuyt 'ı gördükten sonra işimizin bu oyuncularla daha zor olduğunu anladım

Bazen dalga geciliyor adamla...ama bem cok begendim dün...tecrübesi ve premier league deneyimi.belli oliyor...

Bikere ona atílan topları olumlu kullandı

* LG G2 Tapatalk *

Dünku maçtan sonra sampiyon olamazsak bu sezon fenev üstünlüğü ele alır psikolojik olarak.yönetim acil çözüm bulması lazım bu sezon volkan ayısının mutlu olduğunu görürsem kanser olurum.

Prandelli elindeki malzeme ile alternatiflere yönelmek zorunda. Defansif anlayıştan da vazgeçmeli. Oyunu bu kadar geride kabul etmek bizim kimyamıza ters. En iyi verimi yakalayana kadar kadroda alternatif isimlere şans tanımalı.

1083917_Galatasaray_SK.jpg

Prandelli elindeki malzeme ile alternatiflere yönelmek zorunda. Defansif anlayıştan da vazgeçmeli. Oyunu bu kadar geride kabul etmek bizim kimyamıza ters. En iyi verimi yakalayana kadar kadroda alternatif isimlere şans tanımalı.

1083917_Galatasaray_SK.jpg

3'lü orta sahaya dönmeliyiz.Fener 3 tane defansif orta saha ile bize üstünlük kurdu...

ünal son günü beklesin belki messi boşa çıkar ucuza kapatırız

2 Yol Var

1.

_____Melo

Furkan Sneijder

Melo Furkan

_Sneijder

2.

Melo

Furkan Gündoğan

Olcan XXX Sneijder

Furkanı tabi bi 90dak.ligde görmek.lazım

Amrabat malagaya kiralanmış diyorlar??

iyi olmuş. Balantayı getirecekler yerine abi. Yazık yahu. 6 verdin Tellesi aldın elinde patladı. Balanta da farklı olmayacak. 21 yaşında bir eleman o yaşa kadar keşfedilmemiş, dikkat çekmemişse. Ondan bir şey olmaz zaten.

2 Yol Var

1.

_____Melo

Furkan Sneijder

Melo Furkan

_Sneijder

2.

Melo

Furkan Gündoğan

Olcan XXX Sneijder

Furkanı tabi bi 90dak.ligde görmek.lazım

Dünden beridir bunu anlatmaya çalışıyorum...

En altta xxx yerine sağlam taş gibi zenci forvet alalım takım nefis top oynar...

iyi olmuş. Balantayı getirecekler yerine abi. Yazık yahu. 6 verdin Tellesi aldın elinde patladı. Balanta da farklı olmayacak. 21 yaşında bir eleman o yaşa kadar keşfedilmemiş, dikkat çekmemişse. Ondan bir şey olmaz zaten.

Bu yaşlarda olan stoper olunca biraz daha farklı bakıyorum.

Ama yanlış transfer bencede. Stoper alınacaksa bile daha farklı profili alınmalıydı.

Bu liverpooldaki agger ne oldu mesela?

3'lü orta sahaya dönmeliyiz.Fener 3 tane defansif orta saha ile bize üstünlük kurdu...

3 tane defansif orta saha ile çıkabilmen için beklerinin kanatları çok iyi işletebiliyor olması ve ilerideki açık forvetlerin de bu kombinasyonlara etkin biçimde dahil olması gerekli. Elimizdeki kadro ile bu şekilde oynayabilmemiz mümkün değil. 4231'e daha yatkın bir kadro var elimizde ama en büyük sıkıntı oyuncu performansları. Yerlilerimizin durumu iyi değil. Önce bunu çözmeliyiz.

lan bu kadar umutsuz olmayın lan.dün olan geçen sezondan bi yansımaydı.ciddiyetsiz ve isteksiz bi maç çıkardık.yoksa biliyosunuz yektanın dediği gibi zaten isteyince 3-4 atıyoruz.:DDşaka maka öyle de;)

ama taraftar tabiki artık tahammül edemez.o yüzden herşey olmasını istediğiniz gibi olacak.göreceksiniz.selçuktan da kurtulucaz.:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt