Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fatih hocamıza verilen para sana verilse takla atıp gidersin adamın kazandığı mı sorun oldu?

fatih hocamıza kontratı 1er 1er yap,mancini gelince 5m euroluk 4 yıllık kontrat çek,sonra hocamızı eleştir

gerçekleri görün artık efendi,fatih terimi her zaman arayacağız

İMPARATOR FATİH TERİM

bak sevgili bir şey bilmeden sallayan arkadaşım senin hocan sözleşme uzatmak istmedi ok!

Pato diyenler var bende. duyummu var? hep diyordum cocuk süper, genc yaşta brezilyaya gitti bitirdi kendini keske bize gelse diyordum, gelmez ama diyordum şimdi geliyormu acabaaa??? INSALLAH Profil foto Totem i yapalım ozmn bı güzel foto buliyim :)))

cıddı cıddı soyluyorum eboue affedılsın takımla 1 ay calıssın kadroya gırsın...bıde adebayor u alalım transferı kapatalım...tolgayı tarıgı fılan gectım artık almeidaya razı ettı yonetım bızı..telles yerıne eboue oynasın.

SON DAKİKA | Galatasaray, Volkan Demirel hakkında TFF'ye şikayet başvurusu yapacağını açıkladı.

Insallah en az 6-7 Mac ceza alir.

bak sevgili bir şey bilmeden sallayan arkadaşım senin hocan sözleşme uzatmak istmedi ok!

uzatmak ıstemedı demeyelım hersene bir bir yapıp noldu bırden 2 yıllık onerdıler ddı..2.si unal aysal terımın ılk geldıgı sene basta 2 senelık kontrat yapılınca alı durustu terımın evıne yollayıp 1 senelıge ıkna ettırdıgını de unutmamıstır hıc bı zaman terım o yuzden oyle davrandı.

uzatmak ıstemedı demeyelım hersene bir bir yapıp noldu bırden 2 yıllık onerdıler ddı..2.si unal aysal terımın ılk geldıgı sene basta 2 senelık kontrat yapılınca alı durustu terımın evıne yollayıp 1 senelıge ıkna ettırdıgını de unutmamıstır hıc bı zaman terım o yuzden oyle davrandı.

mersin maçından sonra hocayı kovacaklardı ne anlatıyor millet,ali dürüst engellemiş diyorlar

hadi git ya 2 yıldır feneri nasıl ezdiysek dün öyle ezildik bu işin kadro kalitesiyle alakası yok . sahada mücadele eden birisi olsaydı kaliteye bakardım ama kötü olsan bile mücadele etmek zorundasın . terim zamanında her zaman üstün futbol oynardık . ayrıca terim kendini kovdurmadı . başkan önce çevresindeki yöneticileri daha sonra terimi antremandayken kovdu. başkan terim düşmanlarının oyununa geldi .

Kardeşim 6-0 rezaletini yaşatan da Terim bunları unutma...

Yaşın gereği 2002-2004 arasını çok hatırlamıyor olabilirsin...

hani terim boş mukaveleye imza atardı 2 sene 1 sene mi sorun oldu bence işin için tff nin yanına gitmek vardı ve gitti

şunu anlayın artık galatasaray taraftarı defalarca fatih terimi bağrına bastı ama her seferinde o büyük egosuna olan aşkı galatasaray aşkından üstün oldu ve egosunu şişirmeye devam etti, makam sevdası ağır bastı. ben fatih terimin galatasaray aşkını son hareketiyle birlikte çok iyi anladım asla bi metin oktay sevdasının çeyreği bile olamaz. onun tek aşkı egosu

Amrabat ? Dany ? Chedjou ? Bruma? Burak? Umut? bunlar hep terim istediği

[media]https://www.youtube.com/watch?v=ZoJ_ln5pp4k[/media]

iyiki Sneijder' i zorla almışız

Senin yorumlarına genelde katılırım ama İMPARATOR hakkında yazdıklarına katılmıyorum.Fatih hocanın yaptıgı transferleri şuan eleştirmeniz bana çok saçma geliyor . Hoca yaptıgı transferlerin çoğundan istediği verimi almıstır. Amrabat gelmeden önceki sezon ligin en iyi oyuncularından biriydi transfer edilmesi mantıklıydı. Dany ligde ilk sezon başarılı maçlar çıkardı . Bruma genç yatırım ve bence kendisini geliştirecek. Chedjou şuan takımın en iyi stoperi. Umut risk alındı ama tutmadı. Burak takımın son 2 sezonda en faydalı oyuncularındandı. Fatih hoca hiç değilse başarılı oldu ama geçen seneki mancini ve yönetimin yaptıgı transferler neden söylenmez burda . Biz her sene porto gibi alırız 3 misline satarız benimmi haberim yok . Zarar etmeye alıstık zaten hiç değilse başarı geliyordu Fatih hocayla şimdi başarıda yok

Senin yorumlarına genelde katılırım ama İMPARATOR hakkında yazdıklarına katılmıyorum.Fatih hocanın yaptıgı transferleri şuan eleştirmeniz bana çok saçma geliyor . Hoca yaptıgı transferlerin çoğundan istediği verimi almıstır. Amrabat gelmeden önceki sezon ligin en iyi oyuncularından biriydi transfer edilmesi mantıklıydı. Dany ligde ilk sezon başarılı maçlar çıkardı . Bruma genç yatırım ve bence kendisini geliştirecek. Chedjou şuan takımın en iyi stoperi. Umut risk alındı ama tutmadı. Burak takımın son 2 sezonda en faydalı oyuncularındandı. Fatih hoca hiç değilse başarılı oldu ama geçen seneki mancini ve yönetimin yaptıgı transferler neden söylenmez burda . Biz her sene porto gibi alırız 3 misline satarız benimmi haberim yok . Zarar etmeye alıstık zaten hiç değilse başarı geliyordu Fatih hocayla şimdi başarıda yok

yok arkadaşım ben verim için yazmadım adam demiş ki Fatih hocanın istediği adamlar alınmadı demiş

hani terim boş mukaveleye imza atardı 2 sene 1 sene mi sorun oldu bence işin için tff nin yanına gitmek vardı ve gitti

2 senesi 1 senesı sorun olmadıgı ıcın ılk sene imza attı zaten...ancak 2 sampıyonluktan sonra adama hala 1 sene 1 sene uzatıp sonra mıllı takım olayı cıkınca 2 senelık uzatalım demek guvenmedıgının acık belırtısı..rte zorladı adamı bı cıkıs yolu buldu 4 mac kabul edıyorum dedı unal aysal telefonda tupcuye ocaga kadar bekleyın tapusuyla verelım demeseydı hocanın arkasında olsaydı bunların hıcbırı olmayacaktı.bunları soylemıyorsunuz anca hanı bos mukavele fılan dıyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt