Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
vidic gibi alex gib stoperlerin bosa düştüğü bir yaz transfer döneminde bu adamları almıyorsan işin zor bu sene ........
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
doumbia emenikenin bi tık altı dediler ya la cine5 de
bizimle adı geciyor mu doumbia nın......
Ne aradığını bilmeyene bulduğu herşey doğru gelirmiş... Bakınız salih dursunu alıp sabriyi sol beke koyup veyseli alıp sabriyi kadro dışı bırakmak![]()
veysel bence çok iyi bir sağ bek. Dün ben Sow'un adını duymadım. çok iyi tuttu. Caner'in sağından atıp solundan geçti. Hareketleride iyi ama orta çalışması gerekiyor. Topu kaldıramıyor. O sakatlığında ise Semih'i sağa alır. Chedjou-Hakan(Gökhan) oynar büyük ihtimal.
Tarık'ın alınıp savunma hattının tamamen yerlilerden kurulduğunu varsayalım.
Muslera Melo Sneijder ilk 11'deki 3 yabancı
Chedjou Telles Bruma +3
desek,
4. ve 5.yabancı nereye gelmeli?
Kanat+forvet?
Orta saha+forvet?
Defans tamamen yerlilerden kurulamaz illa ki yabancı savunmacı + forvet?
tapatalk
Daha az futbol
bu adamın yazılarını beğeniyorum
Yasin zaten bu düzeyin oyuncusu gibi gözükmüyor. Telles de düzey konusunda artık ciddi şüphe uyandırıyor. Selçuk’sa hiçbirşey oynamadan maaşı artınca belli ki bu metodu benimsemiş (!) “Daha az futbol, daha çok para” galiba yeni mottosu...
Penaltılar sonundaysa sahadaki 28 futbolcudan 27’si hak ettiği sonucu alırken, sadece tek bir kişi, sahanın yıldızı Muslera hak etmemişti bu sonucu...
Hiç bu kadar karamsar konuşmamıştım ama dün oynanan oyun ve geçirdiğimiz hazırlık süreci bu sezonu nasıl ve ne şekilde becerdiler bilmiyorum ama gözden çıkardığımızın aleni delilidir.Takım her anlamda 0 hazır olan tek nokta yok,iyi sinyal veren tek nokta yok,takım ruhu/dayanışması 0,sahada maçı isteyen veya oynanan oyuna isyan eden oyuncu 0 cinnet is coming.