Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
vidic gibi alex gib stoperlerin bosa düştüğü bir yaz transfer döneminde bu adamları almıyorsan işin zor bu sene ........

Bu takım bu kafayla bu yöneticilerle anca ince sıvada düzelir. Başkada düzelmez. Transfer yapılacağınıda düşünmüyorum. Yapılırsada yeni burdisolar gelir. Adam gibi birini bulamazlar.

I9300 Tapatalk

Hiç bu kadar karamsar konuşmamıştım ama dün oynanan oyun ve geçirdiğimiz hazırlık süreci bu sezonu nasıl ve ne şekilde becerdiler bilmiyorum ama gözden çıkardığımızın aleni delilidir.Takım her anlamda 0 hazır olan tek nokta yok,iyi sinyal veren tek nokta yok,takım ruhu/dayanışması 0,sahada maçı isteyen veya oynanan oyuna isyan eden oyuncu 0 cinnet is coming.

7452508807.jpg

Dunden beri ne sosyal ağ ne tv hicbirine bakmiyorum sadece arada foruma giriyorum. Dombia dedikodulari ins gercektir

Ne aradığını bilmeyene bulduğu herşey doğru gelirmiş... Bakınız salih dursunu alıp sabriyi sol beke koyup veyseli alıp sabriyi kadro dışı bırakmak :)

Ne aradığını bilmeyene bulduğu herşey doğru gelirmiş... Bakınız salih dursunu alıp sabriyi sol beke koyup veyseli alıp sabriyi kadro dışı bırakmak :)

veysel bence çok iyi bir sağ bek. Dün ben Sow'un adını duymadım. çok iyi tuttu. Caner'in sağından atıp solundan geçti. Hareketleride iyi ama orta çalışması gerekiyor. Topu kaldıramıyor. O sakatlığında ise Semih'i sağa alır. Chedjou-Hakan(Gökhan) oynar büyük ihtimal.

Tarık'ın alınıp savunma hattının tamamen yerlilerden kurulduğunu varsayalım.

Muslera Melo Sneijder ilk 11'deki 3 yabancı

Chedjou Telles Bruma +3

desek,

4. ve 5.yabancı nereye gelmeli?

Kanat+forvet?

Orta saha+forvet?

Defans tamamen yerlilerden kurulamaz illa ki yabancı savunmacı + forvet?

tapatalk

veysel bence çok iyi bir sağ bek. Dün ben Sow'un adını duymadım. çok iyi tuttu. Caner'in sağından atıp solundan geçti. Hareketleride iyi ama orta çalışması gerekiyor. Topu kaldıramıyor. O sakatlığında ise Semih'i sağa alır. Chedjou-Hakan(Gökhan) oynar büyük ihtimal.

Sabride almanya maçında podolskiyi sahadan silmişti en formda zamanında.. Ama gelgelelim orta açamıyor eee fark?

Tarık'ın alınıp savunma hattının tamamen yerlilerden kurulduğunu varsayalım.

Muslera Melo Sneijder ilk 11'deki 3 yabancı

Chedjou Telles Bruma +3

desek,

4. ve 5.yabancı nereye gelmeli?

Kanat+forvet?

Orta saha+forvet?

Defans tamamen yerlilerden kurulamaz illa ki yabancı savunmacı + forvet?

tapatalk

Son şık biraz daha mantikli geldi bana aslinda.... mantikli konustun savunmayi full Türk yapip rahatlikla hucuma yonelsek ofansin guclenmesi pozisyon vermeyi biraz olsun düşürur defans yapmak sonucta hucumda baslar

safra kesesinden gönderildi

2 sorundan birisi veya beraber olabilir: maddi durumuz asiri kötü, veya en beceriksiz yönetimiz var.

Yahu problemlerimiz o kadar bellliyken daha HALA birsey yapilmadi

ama ego dolu olan Selçuk ve Burak beyler ödüllendirildi.

Böyle giderse Amrabat kalir muhtemelen

Daha az futbol

bu adamın yazılarını beğeniyorum

Yasin zaten bu düzeyin oyuncusu gibi gözükmüyor. Telles de düzey konusunda artık ciddi şüphe uyandırıyor. Selçuk’sa hiçbirşey oynamadan maaşı artınca belli ki bu metodu benimsemiş (!) “Daha az futbol, daha çok para” galiba yeni mottosu...

Penaltılar sonundaysa sahadaki 28 futbolcudan 27’si hak ettiği sonucu alırken, sadece tek bir kişi, sahanın yıldızı Muslera hak etmemişti bu sonucu...

Harbiden yine 10 numara bir yazı olmuş.

Uğur meleke 1

Demirkol 2 bu âlemde bu konuda.

Hiç bu kadar karamsar konuşmamıştım ama dün oynanan oyun ve geçirdiğimiz hazırlık süreci bu sezonu nasıl ve ne şekilde becerdiler bilmiyorum ama gözden çıkardığımızın aleni delilidir.Takım her anlamda 0 hazır olan tek nokta yok,iyi sinyal veren tek nokta yok,takım ruhu/dayanışması 0,sahada maçı isteyen veya oynanan oyuna isyan eden oyuncu 0 cinnet is coming.

Galatasaray sevdasi için degil, alacak paralar ve ilgi için oynayanlar çogaldi takimizda.

Dogru durust liderimiz bile yok.

Her mağlubiyet sonrası klasik başlamış yine giydirmeler.

Ya kardeşim düne kadar veysele neler diyordunuz şimdi yerin dibine sokdunuz.

Bide tarık diyenler var gülücem gülemiyorum sinirden. kaç kere izlediniz tarığı ?

veyselin yarısı etmez. orta yapamaz adam geçemez.

Bu oyuncular çok iyi maçlar çıkardıklarını gördük telles in de veyselinde yektanında .

Bunlar sizin yerin dibine sokdugunuz kadar kötü topçular değil.

hele hele yerlerine saydıgınız tarıkmış falan onlardan hiç kötü değiller...

Dün takımın bu kadar kötü oluşunun sebebi bireysellikden çok maalesef takımın hazır olmayısı form tutmayısı...

Her oyuncu her röportajda çok sıkı çalısdık çok iyi idmanlar yaptık dedi ama demekki çalışmamışlar..

Az da maç yapınca sistem olarak prandelli takıma hiçbirşey öğretmemiş.

oyuncular kendi kafalarına göre oynuyor.

Bir delilik yapıp 1 mağlubiyetten sonra geçen devre arasında oldugu gibi paraları savurmaya geerek yok.

Umarım başkan aynı hataya düşmez.

Zaten anlamadıgım kimin yerine alacaksın 2 yabancıyı ?

Brumayı oynatmayacaksın neden 11m euro verdin ?

Aldıgın oyuncu brumadan çok çok mu daha iyi olucak ?

ya kardeşim bırakın transferi falan.

Forvet hariç yapılacak her yabancı transferi paraların çöpe gitmesi demek..

Bu takımın ihtiyacı biraz daha maç yapmak.

Oynadıkça alışacak form tutucak gerçek performanslarını sergileyecekler..

Olcan yada brumanın yedekde olması ayıpdır paraların çöpe atılmasıdır. Kabul edilemez.

Dönem arası hataya düşmeyin sabredin.

1 tane yabancı forvet. Bu takıma yeter. başka transfere gerek yok. Her mevkide 2 oyuncumuz var.

Bu kadar abartmayın 1 maçı

Bu sene çıkarabileceğimiz en iyi 11 ve 18 şöyle olur:

Muslera-Veysel-Chedjou-Semih-Hakan-Melo-Selçuk-Sneijder-Olcan-Ben Yedder-Burak

Yedekler: Sinan-Koray-Telles-Tolgay-Emre Çolak-Bruma-Mevlüt

Tribünde: Umut, Sabri, Zan, vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt