Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeida ile Tarık alıcaklar kapatıcaklar bence. Ligde Almeida Burak'ı kesemiyecek biz yine Burak'ı izleyecegiz.

aslinda adam gibi ön libero takimin cogu problemlerini cözer ama takan yok. bu takimi suan kanser eden bi selcuk var, o bi kesilsin takim kendine gelir.

Bizim sorunlarımızdan birisi de bütün ortasaha oyuncularımızın hamlesiz, dribling yetenği olmayan damlardan oluşması. Burada bir dengesizlik var. Mesel Fener'de Emre, Alper gibi adamlar Meirelles ve Topal gibi adamların durağanlığını dengeliyorlar. Bizde ise Selçuk, Melo, Yekta, Sneijder filan hepsi topu alıp veren adamlar. Topla devam edecek yardıracak adam yok. Mesela Melo topu alıp 20 metre sürmektense (ki çoğunlukla bomoş oluyor önü) kalçasını arkasındaki rakibe dayamak için dakikalarca bekliyor.

Bu yüzden Alper'i almalıydık. Topla ceza alanına doğru giren bir oyuncumuz bile yok. Hep paslarla gelmek zorunda kalıyoruz. Her ne kadar sonunu getiremese de Bruma'nın bir iki adam geçmesinin takıma heyecan katması bu yüzden. Olcan da mesela adam geçmiyor hiç. Çalım atan adam yok takımda Bruma dışında.

Erkana Galatasaraya gitmek istermisin demişler hayır demiş

Mal seni isteyen kimki küçük takımın vasat futbolcusu

Ahhh olur mu hiç.

Bugüne bugün milli takım kamplarında Ibrahimovic ile oturup çay içmişliği, muhabbet etmişliği var. Tabi ki burnu havalarda olacak hıyarın.

I am the one who knocks!

Yasini bende berbat buldum fener macında.

Ama ilk resmi macında herhangi bir oyuncu asmak, kötü niyetdir veya ha bak ben haklı çıkdım diye bilmekden başka bir şey olamaz galiba.

Yasini bende berbat buldum fener macında.

Ama ilk resmi macında herhangi bir oyuncu asmak, kötü niyetdir veya ha bak ben haklı çıkdım diye bilmekden başka bir şey olamaz galiba.

Hayır ilk maçla alakası yok. Yasin kötüye giden bir oyuncudur. 23 yaşında iken Gençlerden alınsa olabilirdi. Ama geldiği nokta itibari ile bizim oyuncumuz olmaz. Yiğit'e de benzer şeyleri söylemiştik, haklı çıktık. Mesele haklı çıkmak değil, görünen köye kılavuz aramamak lazım. Yasin'in mental olarak büyük eksikleri var ki bu yaştan sonra, hata kabul etmeyecek bu seviyede asla kazanamaz.

Bizim vizyonumuzda Avrupa hep ön sıradadır.Avrupa için iyi kadro kurarsak o kadro otomatikmen türkiye içinde yeterli olur zaten.

bu işler konuşmakla olmaz sen daha formana 10 milyonluk sponsor bulamıyosun senin rakibin formasına yıllık 70 milyonluk sponsor buluyor. Yarıstıgın takımların yıllık sponsor geliri 1 milyara yaklastı bizim kaç acaba biliyomusun ? Bu yıl futbol tarihinin en önemli yılı çünkü ucunda 4. yıldız var . 4. yıldız demek inanılmaz forma satısı ve prestij demek .Bırakalım bu avrupa ayaklarını Lige odaklanalım .

Bence bizimkiler almeida ya bekle falan dediler. Adam da gelecek yılını planlardı şimdiden yoksa. Bana öyle geliyor

Arkadaşlar bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu? Hiç geçip aynanın karşısında bir kendinize baktınız mı? Hayır kendimizle çelişiyoruz farkındamısınız? Transfer taraftarı olduk çıktık... Alex Telles ile Bruma gelsin die herkes bitraflarını yırttı ama gel gör ki, sabır yok. Hayır ne bekliyodunuz ki bu adamlar hata yapa yapa doğruyu bulacaklar. Sabrınız yok o zaman genç oyuncu istemiceksiniz. Hayır şuan 2-3 yabancı transfer isteyen arkadaşlar var merak ediyorum nerde oynatacaklar? Burağa artık ben de katlanamıyorum ama şuan suç Burak'ta değil ki sadece topu forvet hattına sürükleyemedik ya, kaçtane top gitti ki ileriye? Takım pısırıktı, kimse bana top gelmesin istiyordu. İşin dürüstcesi berbat oynayan yasini de olcanı alkışlıyorum. Diğer oyuncular bana top atsınlar diye boşa kaçmayı bırak top atmasınlar die saklanırlarken bu oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.

1086564_Galatasaray_SK.jpg

Galatasaray başarılı olsun istiyorsan , ilk 10 kulüb arasına sokmak istiyorsan

devre arası çöplere milyon eurolar saçmacaktın , bu sene bu kadro olacaktı

bu kadar cok taraftari ve bu kadar cok geliri olan bir kulubu bu kadar caresiz durumda birakmak da gercekten buyuk beceri.

millet oyuncusu icin bonservis pazarligi yapar biz bedava gonderemiyoruz, neden ? daha cok maas verdigimiz icin . her iki taraftan giriyo yani . :)

cok kotu bır sezon bası planlaması hazırlık maçı yok kamp yok gıden yok gelen yok yonetım tabı varsa uyuyor resmen gercı ben yonetımın bı halttan anladığını düşünmüyorum yuk başkan ve atanmışlarda ne yazık kı..

daha dany engın sabrı eray eboue lucas gıdecek bekliyoruz devre arası ınatla tarık camdal yerıne salıh dursunu alanlara saygılar

1086564_Galatasaray_SK.jpg

Galatasaray başarılı olsun istiyorsan , ilk 10 kulüb arasına sokmak istiyorsan

devre arası çöplere milyon eurolar saçmacaktın , bu sene bu kadro olacaktı

en aci olan da ne biliyo musun ? o cope attigimiz 20 milyon euro ile omer toprak + hakan calhanoglu/gokhan inler cok rahat alinabilirdi :)

Arkadaşlar bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu? Hiç geçip aynanın karşısında bir kendinize baktınız mı? Hayır kendimizle çelişiyoruz farkındamısınız? Transfer taraftarı olduk çıktık... Alex Telles ile Bruma gelsin die herkes bitraflarını yırttı ama gel gör ki, sabır yok. Hayır ne bekliyodunuz ki bu adamlar hata yapa yapa doğruyu bulacaklar. Sabrınız yok o zaman genç oyuncu istemiceksiniz. Hayır şuan 2-3 yabancı transfer isteyen arkadaşlar var merak ediyorum nerde oynatacaklar? Burağa artık ben de katlanamıyorum ama şuan suç Burak'ta değil ki sadece topu forvet hattına sürükleyemedik ya, kaçtane top gitti ki ileriye? Takım pısırıktı, kimse bana top gelmesin istiyordu. İşin dürüstcesi berbat oynayan yasini de olcanı alkışlıyorum. Diğer oyuncular bana top atsınlar diye boşa kaçmayı bırak top atmasınlar die saklanırlarken bu oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.

Söylediklerinde yüzde yüz haklısın.

Ancak Yasin ile ilgili eleştirim Fener maçıyla alakalı değil. Yani Serdar Özkan, Yiğit Gökoğlan gibi bir transfer olduğu için itiraz ediyorum. Yapılsaydı Ahmet İlhan transferi de böyle oalcaktı mesela.

Almeidanın canına minnet zaten gidebileceği en iyi takım GALATASARAY.

Hayır ilk maçla alakası yok. Yasin kötüye giden bir oyuncudur. 23 yaşında iken Gençlerden alınsa olabilirdi. Ama geldiği nokta itibari ile bizim oyuncumuz olmaz. Yiğit'e de benzer şeyleri söylemiştik, haklı çıktık. Mesele haklı çıkmak değil, görünen köye kılavuz aramamak lazım. Yasin'in mental olarak büyük eksikleri var ki bu yaştan sonra, hata kabul etmeyecek bu seviyede asla kazanamaz.

Vallah oyuncu ilgili fazla bilgim yok 1-2 video hariç.

Izlediğim maclarıda hafızımda yer alamamış.

Ama mustafa sarp olsa ilk macda idam etmesine karşıyım sadece.

Bakarsın tutar 5-6 mac sonra . Belkide tutmaz dediğin gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt