- 12 Mayıs 2012
- 8.994
- 1.314
- 1.298
Almeida ile Tarık alıcaklar kapatıcaklar bence. Ligde Almeida Burak'ı kesemiyecek biz yine Burak'ı izleyecegiz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslinda adam gibi ön libero takimin cogu problemlerini cözer ama takan yok. bu takimi suan kanser eden bi selcuk var, o bi kesilsin takim kendine gelir.
Yasin'i de savunuyorsunya... En son Yiğit'i de mi bana karşı sen savunuyordun?
Aydın'ı kesemez demiştim küçümsemişlerdi. 27 yaşında hani genç olsa yine içim yanmayacak.
Erkana Galatasaraya gitmek istermisin demişler hayır demiş
Mal seni isteyen kimki küçük takımın vasat futbolcusu
Neyse 1 eylüle fazla kalmadı!(Tabi transfer yaparlarsa)
Hâlâ bi ses soluk yok.
Yasini bende berbat buldum fener macında.
Ama ilk resmi macında herhangi bir oyuncu asmak, kötü niyetdir veya ha bak ben haklı çıkdım diye bilmekden başka bir şey olamaz galiba.
Bizim vizyonumuzda Avrupa hep ön sıradadır.Avrupa için iyi kadro kurarsak o kadro otomatikmen türkiye içinde yeterli olur zaten.
![]()
Galatasaray başarılı olsun istiyorsan , ilk 10 kulüb arasına sokmak istiyorsan
devre arası çöplere milyon eurolar saçmacaktın , bu sene bu kadro olacaktı
Arkadaşlar bilmiyorum dikkatinizi çekiyormu? Hiç geçip aynanın karşısında bir kendinize baktınız mı? Hayır kendimizle çelişiyoruz farkındamısınız? Transfer taraftarı olduk çıktık... Alex Telles ile Bruma gelsin die herkes bitraflarını yırttı ama gel gör ki, sabır yok. Hayır ne bekliyodunuz ki bu adamlar hata yapa yapa doğruyu bulacaklar. Sabrınız yok o zaman genç oyuncu istemiceksiniz. Hayır şuan 2-3 yabancı transfer isteyen arkadaşlar var merak ediyorum nerde oynatacaklar? Burağa artık ben de katlanamıyorum ama şuan suç Burak'ta değil ki sadece topu forvet hattına sürükleyemedik ya, kaçtane top gitti ki ileriye? Takım pısırıktı, kimse bana top gelmesin istiyordu. İşin dürüstcesi berbat oynayan yasini de olcanı alkışlıyorum. Diğer oyuncular bana top atsınlar diye boşa kaçmayı bırak top atmasınlar die saklanırlarken bu oyuncular ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.
Hayır ilk maçla alakası yok. Yasin kötüye giden bir oyuncudur. 23 yaşında iken Gençlerden alınsa olabilirdi. Ama geldiği nokta itibari ile bizim oyuncumuz olmaz. Yiğit'e de benzer şeyleri söylemiştik, haklı çıktık. Mesele haklı çıkmak değil, görünen köye kılavuz aramamak lazım. Yasin'in mental olarak büyük eksikleri var ki bu yaştan sonra, hata kabul etmeyecek bu seviyede asla kazanamaz.