Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimsenin kabul etmek istemedigi aci gercekler

1. Sponsor bulamayacagiz

2. Prandelli istememesine ragmen hic yoktan iyidir hocam denerek Almeida alinacak , bedava olmasina ragmen deli gibi de maliyeti olacak.

3. Selcuk ve Burak ilk 11 e yazilacak ilk 2 oyuncu olarak kalmaya devam edecek

4.sezonu 3.bitirecegiz

Yahu taraftarlar genç arkadaşlarımız transfer transfer diye ölüyor. Şu emre çolak anadolu kuluplerinin birinde oynasa, bugün tarığa 5 milyon e verildiği alpere 7 milyon e verildiği bir ülkede 12 13 milyon e fener Galatasray sıraya girerdi. Biz şu oyuncularımızı kulanalım yeterki.

Senin kafa yapindaki adamlar yuzunden bu ulke bi yerlere gelemiyor.2000 Yilinda Rakiplerin butcesi bizden daha fazla deseydik bastan pes etseydik bugun muzemizde Avrupa Kupasi olmayacakti.Ataturk ve Kahraman Sehitler Canakkalede Sansimiz yok deseydi.Bugun sen 3.sinif vatandas olarak yasiyodun.Bu zihniyeti Turkiyede Ataturk ve Galatasaray yikmistir.Bu hayat gorusun Galatasaraya hic uygun degil.Acil Zihniyetini degistir.

2000 yılındaki fark suan ki farkın yanında devede kulak gibi kalır. Gerçekçi olmak lazım . Ayrıca Uefa kupasını kazanmak için yüksek bütçeye ihtiyacımız yok . Uefa kupasını kazanmak için şuanki kadromuz bile yeterli . Ben ş.liginden bahsediyorum . Kusura bakma benim zihniyetim böyle ve kendini dev aynasında görenlerden değilim . Önce sistemini kurucaksın , altyapını geliştiriceksin , lig ve avrupada sürekliliği yakalayacaksın daha sonra hedefe ulaşabilirsin. Her yıl avrupa avrupa diye saçma sapan transferler yapıyoruz. Benim için önemli olan her yıl ligde şampiyon olup avrupada kalıcı olmaktır. Bu yabancı sınırı varken avrupada güçlü bir takım kursan bile ligde bu adamları oynatamıyorsun . Bu zihniyetin 110 yıldır sadece 1+1 kupa kazanması bazı şeyleri gösteriyor . Bence GALATASARAY ın zihniyetini bu konuda değiştirmesi lazım .

Yahu taraftarlar genç arkadaşlarımız transfer transfer diye ölüyor. Şu emre çolak anadolu kuluplerinin birinde oynasa, bugün tarığa 5 milyon e verildiği alpere 7 milyon e verildiği bir ülkede 12 13 milyon e fener Galatasray sıraya girerdi. Biz şu oyuncularımızı kulanalım yeterki.

Şu Emre Çolak'ı nasıl ileriye götüremiyoruz, nasıl en azından Olcay kadar, Töre kadar süre alacak hale getiremiyoruz şaşıyorum. Bu çocuğun Olcay'dan, Töre'den, Yusuf Erdoğan'dan eksiği yok. Kafasına vura vura iyi bir oyuncu yapmak mümkün bu çocuğu.

Mesela son maçta neden Sneijder yerine Yekta girdi de Emre girmedi çözemedim.

3 yıllık 1,9 milyon garanti para ve imza parası deniliyormuş radyosporda almedia için gelde küfrü basma

eboua ile ilgili hic haber yok

öbür ücü bi sekilde gidecek belli ki ama bu ebue elimizde kalacak gibi duruyor

Yinede icimden bir ses son haftaya kadar sampıyonluk potasında olacagımızı hatta sampiyon olacagımızı soyluyor. Sanki bir mucize olacak gibi.

Bana Emre Çolak deme de ne dersen de! Kaç yaşına geldi kaç senedir bu kulüpte, ha anadolu takımlarındaki topçulardan daha iyidir tarık 6 ediyorsa 10 eder orası ayrı...

Granada Kulübü Başkanı Quique Pina: Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur (Radyospor)

Hadi hayırlısı.

yok o çöp leş :D

tarık çamdal gel kurtar bizi sol bek oyna :D

Granada Başkanı Quique Pina: "Galatasaray ve Dany ile anlaştık. Dany, şu andan itibaren Granada'nın oyuncusudur." (Radyospor)

H.O

Almeida gelirse Burak bu sefer sol acık oynamaya baslar. Soyleyeyim burdan. Burak'tan kurtulus yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt