- 15 Aralık 2011
- 18.647
- 7.371
- 1.513
Sakat pato bile almeidaya bin basar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Orası kesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakat pato bile almeidaya bin basar
Patoyu istemeyenlere almeida lazım
Başıma bir şey gelmeyecekse burada açıklamak istiyorum, ben olsam Pato yerine Almeida ile 1 yıllık sözleşme imzalarım![]()
yegen derken bebe ben senden 3 yaş büyüğüm
Başıma bir şey gelmeyecekse burada açıklamak istiyorum, ben olsam Pato yerine Almeida ile 1 yıllık sözleşme imzalarım![]()
pato sakat da almeya sakat degil mi?
ulan adam yürürken bile adalesi atiyor
Başına gelen gelmiş zatendaha ne gelebilir ki ?
selcuk ne alaka ? bence burak bozuyor selcuk'u da , surekl selcuk selcuk diye bagirdigini okumustum saha icinde
yasini bilmiyorum ama bu kafa ile bu yasina kadar nasil gelmissin,unglaublich
15 milyon euro serbest kalma maddesini degerlendirecegimizi saniyorlar
Öyle diyorsun ama Türkiye'ye gelen Brezilya'lı "eski yıldızlar" ilk sezon çılgın atıp kalan sezonlarda da çılgınlar gibi göbek yapıyorlar, disiplinsizlik yapıyorlar.15 dakika mola denilse bile soluğu Bodrum'da alıyorlar, kendilerine bakmıyorlar.Pato olacaksa 1 sezon kiralık olarak isterim.4 sezonluk kontrata senelki 3.8'den imza atarsa batarız resmen.Almeida'nın ise yeteneği ve yeteneksizliği ortada tanıdık, bildik topçu ona da 1 senelik kontrat atarız.Bu sezon rotasyonda kullanırız, oyun sıkışınca alır top şişiririz.
Öyle diyorsun ama Türkiye'ye gelen Brezilya'lı "eski yıldızlar" ilk sezon çılgın atıp kalan sezonlarda da çılgınlar gibi göbek yapıyorlar, disiplinsizlik yapıyorlar.15 dakika mola denilse bile soluğu Bodrum'da alıyorlar, kendilerine bakmıyorlar.Pato olacaksa 1 sezon kiralık olarak isterim.4 sezonluk kontrata senelki 3.8'den imza atarsa batarız resmen.Almeida'nın ise yeteneği ve yeteneksizliği ortada tanıdık, bildik topçu ona da 1 senelik kontrat atarız.Bu sezon rotasyonda kullanırız, oyun sıkışınca alır top şişiririz.