Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=lcDIN8u-NQs[/media]

2:30larda başlayan pozisyona bakın. Bizim istediğimizde bu değil mi ? Top saklasın, olumlu kullansın. Şu pozisyonda Burak'ı bir hayal edin bakalım, dengeniz bozulmazsa birşey bilmiyorum :D

pato sakat da almeya sakat degil mi?

ulan adam yürürken bile adalesi atiyor

pato sakat da almeya sakat degil mi?

ulan adam yürürken bile adalesi atiyor

Adam en son 2012'de sakatlanmış renkdaş. 2012 aralıkda geri dönmüş. Sonrasında herhangi bir sorun çıkmamış. Form sorunu var galiba. O da aşılmayacak bir sorun değil

önce ard arda gidenler kapa düşer,sonra heycanlandıracak isimler ortaya çıkar diye düşünüyorum.

Başına gelen gelmiş zaten :D daha ne gelebilir ki ?

Öyle diyorsun ama Türkiye'ye gelen Brezilya'lı "eski yıldızlar" ilk sezon çılgın atıp kalan sezonlarda da çılgınlar gibi göbek yapıyorlar, disiplinsizlik yapıyorlar.15 dakika mola denilse bile soluğu Bodrum'da alıyorlar, kendilerine bakmıyorlar.Pato olacaksa 1 sezon kiralık olarak isterim.4 sezonluk kontrata senelki 3.8'den imza atarsa batarız resmen.Almeida'nın ise yeteneği ve yeteneksizliği ortada tanıdık, bildik topçu ona da 1 senelik kontrat atarız.Bu sezon rotasyonda kullanırız, oyun sıkışınca alır top şişiririz.

selcuk ne alaka ? bence burak bozuyor selcuk'u da , surekl selcuk selcuk diye bagirdigini okumustum saha icinde

Olay yalnızca pas atma olayı değil Nejat

Selçuk'un temposuzluğu, düşük mücadele gücü ve vurdumduymazlığından bahsediyorum

ki senin söylediğin olsa bile o durumda profesyonel bir futbolcu olarak bu duruma aldırış etmemeli...

unal baskanin hayati boyunca hic sakatlanmamis futbolcu getirmesi lazim bu cok bilmislere,cocuklugunda bisikletten dusup dizini yaralayan futbolcuyuda kabul etmezler he

pato topa dokunamaz tsl'de , cok yumusak topcu . 20 maca zor cikar ayrica adele sakatligi var

Öyle diyorsun ama Türkiye'ye gelen Brezilya'lı "eski yıldızlar" ilk sezon çılgın atıp kalan sezonlarda da çılgınlar gibi göbek yapıyorlar, disiplinsizlik yapıyorlar.15 dakika mola denilse bile soluğu Bodrum'da alıyorlar, kendilerine bakmıyorlar.Pato olacaksa 1 sezon kiralık olarak isterim.4 sezonluk kontrata senelki 3.8'den imza atarsa batarız resmen.Almeida'nın ise yeteneği ve yeteneksizliği ortada tanıdık, bildik topçu ona da 1 senelik kontrat atarız.Bu sezon rotasyonda kullanırız, oyun sıkışınca alır top şişiririz.

d.alves yerine sabiyide affedelimmi? alvesde brezilyali sabri zaten tanidigimiz bildigimiz yetenekleri belli biri riske degmez dimi

Senin taktikte iyimiş Turgut. Oyun sıkıştıkça şişirecektik Fatih Terimi niye gönderdik ki ? Neden oyun sıkıştıkça şişirecek adam arıyoruz onuda anlamadım. Bu takım yerden kısa paslarla ileri çıkıp topu orada tutmak gibi bir taktikle oynuyor. Almeida dediğin adamla bu taktiği sezonda 10 maç yaparsın geri kalanını sakat geçirir zaten. Ben mümkünse başka transfer yapılmasın olanın hepsini Patoya verilmesini isterim. 15 se 15 vereceksin alacaksın böyle adamları.

4 senelik değil 5 senelik yapsınlar sözleşmesini bi 15 de öyle versinler. Sözleşme sonunda adam daha 30 31 yaşında olacak. Burak Selçuk gibi 33 34 değil.

Yaşlı sanıyorsunuz sanırım siz Patoyu ? Adam kendi memleketinde göbek yapmamış, buraya gelincemi göbek yapacak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt