Nejat Ilgaz
Tecrübeli Üye
- 27 Haziran 2010
- 7.434
- 1
- 1.173
Yazıklar olsun eğer songu almaslarsa beceriksizler hele west ham gibi köy takımına kaptırırlarsa
Sent from my iPhone using Tapatalk
ingiltere takımı mı köy takımı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazıklar olsun eğer songu almaslarsa beceriksizler hele west ham gibi köy takımına kaptırırlarsa
İngilizce bilmiyorki bizim türkler veya herhangi bi yabancı dil
* LG G2 Tapatalk *
bu da türkler ingilizce bilmiyor diyemi, yada yabancilar türkce bilmiyor diyemi olmuyor bilmiyorum hakiketen ama öyle bir birlik ortami yok takimda
O teklifler vardı ama başkan 12-13 m euro'dan aşağı inmeyiz diyordu . Şimdi mecburen tıpış tıpış o beğenmediği 7-8 m euro'luk teklifleri kabul edecek .
ingiltere takımı mı köy takımı
ya simdi bana laf atacaksiniz falanda, bu takimda herzaman ayrimcilik var gibi, türklerin arasinda hic yabanci olmuyor, ve yabancilarin arasinda hic türk olmuyor
Yok hocam Türklerin karakterleri yüzünden oluyor.Dil sorun değil bende bir sürü yabancı ile aynı ortamı paylaşıyorum, insan gibi davrandıktan sonra iki tarafta karşılıklı 3'er kelime bilse bile anlaşılıyor yani.Kaldı ki herkes İngilizce biliyor takımda. Hiddink'in sanırım bir lafı vardı, "Yıldız oyuncularla çalışmak zor değildir, kendisini yıldız zanneden kötü futbolcularla çalışmak zordur." diye, tam o hesap işte.
"Acaba yine zam istesek mi ? " diye istişare yapıyorlar aralarında...
Bakalım yakında belli olacak ben sanmıyorum bu yıl sponsor alacagımızı umarım yanıltır beni ünal başkan
Yekta burak ve selçuğu görünce gıcık oluyorum
Burağın yarın 15 kere ofsayta gireceğini düşünüyorum katılanlar
Burağın yarın 15 kere ofsayta gireceğini düşünüyorum katılanlar