Transfer Nöbeti (ARŞİV 6)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu da türkler ingilizce bilmiyor diyemi, yada yabancilar türkce bilmiyor diyemi olmuyor bilmiyorum hakiketen ama öyle bir birlik ortami yok takimda

Yok hocam Türklerin karakterleri yüzünden oluyor.Dil sorun değil bende bir sürü yabancı ile aynı ortamı paylaşıyorum, insan gibi davrandıktan sonra iki tarafta karşılıklı 3'er kelime bilse bile anlaşılıyor yani.Kaldı ki herkes İngilizce biliyor takımda. Hiddink'in sanırım bir lafı vardı, "Yıldız oyuncularla çalışmak zor değildir, kendisini yıldız zanneden kötü futbolcularla çalışmak zordur." diye, tam o hesap işte.

B_91d46509a115de21add276d941280381.jpg

"Acaba yine zam istesek mi ? " diye istişare yapıyorlar aralarında...

Melo bu sezon en önemli oyuncumuz olacak gibime geliyor.... orta saha da tek defansif gücüdür, dogru dürüst alternatif de olmadigina göre o suz çok zor dönemler geçirecegiz büyük ihtimalle. Umarim Song çabuk bize gelir.

Yektayı hıc sevmıyorum ne sacma penaltıydı o fotosunu gordukce sınır oluyorum ayrıca forvet ne zaman gelcek acaba

Yok hocam Türklerin karakterleri yüzünden oluyor.Dil sorun değil bende bir sürü yabancı ile aynı ortamı paylaşıyorum, insan gibi davrandıktan sonra iki tarafta karşılıklı 3'er kelime bilse bile anlaşılıyor yani.Kaldı ki herkes İngilizce biliyor takımda. Hiddink'in sanırım bir lafı vardı, "Yıldız oyuncularla çalışmak zor değildir, kendisini yıldız zanneden kötü futbolcularla çalışmak zordur." diye, tam o hesap işte.

evet cok güzel anlattin gercekten, hele Hiddinkin lafini sözünü bilmiyordum.

ya kendim sahsen yabancilari cok seviyorum, okulumuzda International okul var, orda gelen yabancilarla falan takiliyorum arasira, ya yeni insan tanimak ne güzel, dedigin gibi insan olsun yeter

Burağın yarın 15 kere ofsayta gireceğini düşünüyorum katılanlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Galatasarayda bütün yabancılar ya türkçe öğrenmeli, 6 ay -1 sene içinde, geldikleri an itibari ile en geç.

Yada bütün takım ingilizce konuşa bilme maddesi konulmalı.

Bunları sen her sözleşmede en ciddi madde olarak ekletirmen gerekir.

Alman kulüpleri bunu yılardır uygulamakda.

valla keske bet365'de Burak en az 3 kere offside düsecek oyunu olsa lan, her mac oynarim, bir sezonda milyorner olurum olm!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt