Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 10 yılda hangi süper lig topçusundan "sonunda hüsrana uğramadan" fayda gördük? (nispeten Balta hariç)

Neden 10 yıldır iyi topçu transfer edemediğimiz bir ligi eşeleyip duruyoruz?

Dursun böyle başkan olmayı nereden öğrendi?

össandan öğrenmiştir aynı zihniyetteler rahmetliyle hayal görüyorlar.
Rahmetlide inamotoyu filan alıp şampiyon olacağız sandıydı

1466978262349.jpg

Serdar Aziz'i renklerine bağlayan ve Hugo Rodallega ile prensipte anlaşmasına varan Galatasaray, diğer transferler için kararını yarın veriyor. Yönetim kurulu toplantısında listedeki isimleri masaya yatıracak sarı-kırmızılı idareciler, alınması planlanan oyuncularla ilgili rotasını belirleyecek. Galatasaray'ın listesinde ilk sıradaFulham ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki Fransız golcü Moussa Dembele yer alıyor.

sabah

Sergen dembele'de bi sıkıntı var bence kıllanmaya başladım bonservisi elinde potansiyeli olan bi adamı çoktan bi takim kapardı yoksa :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alp Yalman: "Başkanla görüştük. Aramızda bir sorun yok. Görevimizin başındayız." (Vatan)

Anlasilan serdar azizden kalan komisyonu dursun paylasmak istemdi, yalman da rest cekti gidiyorum dedi, simdi bölüstüler heralde paralari ki kaliyor.

Sergen dembele'de bi sıkıntı var bence kıllanmaya başladım bonservisi elinde potansiyeli olan bi adamı çoktan bi takim kapardı yoksa :)

Aslında çok basit sıkıntı olup olmadığını anlamak. Trabzon'un scout ekibinden bir rapor isteyeceksin, eğer rapor olumlu olursa koşarak uzaklaşacaksın adamdan.

1.7 milyonu verirsen alabliyorsun su an rodegallayi 30.haziran dan sonra olmuyormus bizimkiler bir iki hafta sonra bu adami 3milyona alirsa biliyorsunuz degilmi ne demek oldugunu

Menajer Moral: ''Cordoba'dan kesin ayrılıyoruz.'' Galatasaray teklifini 3 milyon €'dan 5 veya 6 milyon €'ya çıkarırsa iki kulüp anlaşabilir.

nah veririz o parayı.soyadı aziz değil andonenin.

dembele-rodellega-emre güral-muhammet yeşilyurt idare eder : )

Galatasaray, Eskişehirspor'dan olaylı şekilde ayrılan Emre Güral ile 3 yıllık anlaşma sağladı.İmzalar gelecek hafta atılacak. (HT)

Galatasaray, Blaszczykowski'ye 2.5 milyon euro teklif etti.Kuba kararını Euro 2016 sonrası açıklayacak (AMKspor)

Dursunun elinden bu kadarı geliyor.Adı üstüne çapsız.Birde iyi taraftan bakmak lazım.Umut bulut eziyeti son bulacak.Umutu izlemektense rodellegayı izlemek daha çok keyif verir. :D
Ama diğer yandan da Umut da yattığı yerden paraları almaya devam edecek.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

iyi de görüşmeler geçen hafta gerçekleşti yabacı basına göre,artık kesinlik kazanır herhalde.
Hikaye bence ya dün arjantin-şili maçının spikeri de soledi Atletico Madrid higuain için napoliye 60 milyon euro+kranevitter'i teklif etmiş bu daha olasılıklı geldi ayrıca kranevitter'i river plate günlerinden sonra ilk kez dün izledim çok panik atak geldi bana ne yaptığını bilmiyo eli ayağına dolaşıyo bişeler olmuş bu çocuğa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt