Attila Arslan
10 Numara!
- 12 Ekim 2014
- 15.235
- 3.895
- 968
en iyisi dursun gidene kadar futbola ara vermek olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KAPattım az önceKAP açık mı?
Son 10 yılda hangi süper lig topçusundan "sonunda hüsrana uğramadan" fayda gördük? (nispeten Balta hariç)
Neden 10 yıldır iyi topçu transfer edemediğimiz bir ligi eşeleyip duruyoruz?
Dursun böyle başkan olmayı nereden öğrendi?
Sergen dembele'de bi sıkıntı var bence kıllanmaya başladım bonservisi elinde potansiyeli olan bi adamı çoktan bi takim kapardı yoksa![]()
Serdar Aziz'i renklerine bağlayan ve Hugo Rodallega ile prensipte anlaşmasına varan Galatasaray, diğer transferler için kararını yarın veriyor. Yönetim kurulu toplantısında listedeki isimleri masaya yatıracak sarı-kırmızılı idareciler, alınması planlanan oyuncularla ilgili rotasını belirleyecek. Galatasaray'ın listesinde ilk sıradaFulham ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki Fransız golcü Moussa Dembele yer alıyor.
sabah
Sergen dembele'de bi sıkıntı var bence kıllanmaya başladım bonservisi elinde potansiyeli olan bi adamı çoktan bi takim kapardı yoksa
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
iyi de görüşmeler geçen hafta gerçekleşti yabacı basına göre,artık kesinlik kazanır herhalde.Yönetim, Atletico Madrid'in ön liberosu Kranevitter'i kiralamak için bu hafta görüşmelere başlayacak. (Hürriyet) https://twitter.com/Aslanews/status/74736899139991813/photo/1
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama diğer yandan da Umut da yattığı yerden paraları almaya devam edecek.Dursunun elinden bu kadarı geliyor.Adı üstüne çapsız.Birde iyi taraftan bakmak lazım.Umut bulut eziyeti son bulacak.Umutu izlemektense rodellegayı izlemek daha çok keyif verir.![]()
Hikaye bence ya dün arjantin-şili maçının spikeri de soledi Atletico Madrid higuain için napoliye 60 milyon euro+kranevitter'i teklif etmiş bu daha olasılıklı geldi ayrıca kranevitter'i river plate günlerinden sonra ilk kez dün izledim çok panik atak geldi bana ne yaptığını bilmiyo eli ayağına dolaşıyo bişeler olmuş bu çocuğaiyi de görüşmeler geçen hafta gerçekleşti yabacı basına göre,artık kesinlik kazanır herhalde.