Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bence iyi oyuncu da,6 milyon avro çok.dembeleyle birlikte 3 milyon avroya andoneyi alacaksak alalım.Andone turnuva da çok varlık gösteremedi. Ama ileride iyi pres yaptığını farkettim. Yanılıyor muyum?
6 milyon mu eğer bu mallar andone'ye 6 milyon verirde alırsa ekmek kuran carpsin bir daha Galatasaray maci izlemem bu mübarek günde yeminde ettimya bence iyi oyuncu da,6 milyon avro çok.dembeleyle birlikte 3 milyon avroya andoneyi alacaksak alalım.
biz 3 vermişiz,onlar 6-7 istyo6 milyon mu eğer bu mallar andone'ye 6 milyon verirde alırsa ekmek kuran carpsin bir daha Galatasaray maci izlemem bu mübarek günde yeminde ettim
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Andone değil, Dembélé isterüzzzzzz
Ya renktaşlar messi için çok üzüldüm ya adam haketmesine rağmen kaybetti hep ve milli takımı da bıraktı
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SON DAKİKA - PSG, teknik direktör Laurent Blanc ile yolların ayrıldığını açıkladı.
h.o, Dursun Blanc in ayrilmasini bekledi kesin, yarin aciklanir
Ya renktaşlar messi için çok üzüldüm ya adam haketmesine rağmen kaybetti hep ve milli takımı da bıraktı
Valla ya bnde çok üzüldüm iyi bile dayandı ya aguero sinir etti beni dün zorla verdiler kupayıYa renktaşlar messi için çok üzüldüm ya adam haketmesine rağmen kaybetti hep ve milli takımı da bıraktı