Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Andone turnuva da çok varlık gösteremedi. Ama ileride iyi pres yaptığını farkettim. Yanılıyor muyum?

ya bence iyi oyuncu da,6 milyon avro çok.dembeleyle birlikte 3 milyon avroya andoneyi alacaksak alalım.
6 milyon mu eğer bu mallar andone'ye 6 milyon verirde alırsa ekmek kuran carpsin bir daha Galatasaray maci izlemem bu mübarek günde yeminde ettim

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Andoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

6 milyon Euro Andone icin vereceklerine gitsinler o paraya Pato yu alsinlar. Herhalde okadar zekalari vardir diye dusunuyorum.

Basel Kulubu, Roma ile Doumbia konusunda kiralik olarak 1 yilligina anlasmaya varmis.

Bence bunlar andoneyi aldilarsa yaninada dembeleyi değil rodellegayi alacaklar

Galatasaray, Andone için 7 M € isteyen Cordoba'ya 3 M € önerdi. Kulüpler 5-6 M €'ya anlaşabilir. (Digi Sport)

bu sene yine yeniden keriz yolma yapılıyor, keriz taraftarın cebindeki üç kuruş para ,akbaba tipli leş yiyiciler tarafından hortumlanıyor, keriz taraftar durmasın devamlı bişeyler alıp alsın,klübe para kazandırsın..

SON DAKİKA - PSG, teknik direktör Laurent Blanc ile yolların ayrıldığını açıkladı.

h.o, Dursun Blanc in ayrilmasini bekledi kesin, yarin aciklanir

Ya renktaşlar messi için çok üzüldüm ya adam haketmesine rağmen kaybetti hep ve milli takımı da bıraktı :(

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya renktaşlar messi için çok üzüldüm ya adam haketmesine rağmen kaybetti hep ve milli takımı da bıraktı :(

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla ya bnde çok üzüldüm iyi bile dayandı ya aguero sinir etti beni dün zorla verdiler kupayı

Lionel Messi'nin ardından Higuain, Lavezzi, Agüero ve Mascherano gibi yıldızların da milli takımlarını bırakma kararı aldı. [ESPN] Haydaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt