Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu is bitmis Skrtel camiamiza h.o

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray, Alex Song ile ilgili bilgi almak için Slaven Bilic'e danışacak.

Transferin son gunu transfer beklerken eşşek herifin muslera, podolski ve sneijderi yolladigini ogrenicez.

Eşşek herif o zamanki TD kimse ona "Ben istedim icimizden hallederiz" dedirtecek.

Ayni eşşek herif "Evet transfer yapicaz dedim yine ama dun uefa faks yolladi transfer yapma dedi" diycek.

Biz de inanip uefaya , teknik adama salliycaz yine! :(

GG benficayla gorusuyormus

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bjk nin para yüzünden alamadığı adamı biz nasıl alacağız
dursun haber sızdırıp oyalıyor her zamanki gibi

İngiltere'den olsun taştan olsun abi. Song , dembele ve skrtel alınırsa baya baya iyi takım oluruz. Bu kişilerden dembeleyi hiç bilmiyorum ama bir forvet daha gerekli bence kim gelirse gelsin . Elde forvet yok , umutu saymıyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Skrtel ilk zikredenlerden biriyim geçtiğimiz aylarda. Aradığımız adam olur. Sert ve havadan iyi. Yanına da Chedjou'yu satıp Denayer'i opsiyonlu kiralayabilirsek tamamdır. Serdar Aziz'in takasla alınması da olur. Semih ve Hakan da alternatif olur.

Skrtel-M'Vila-Visca-Denayer-Dembele. Mis gibi transferler.

Skrtel ilk zikredenlerden biriyim geçtiğimiz aylarda. Aradığımız adam olur. Sert ve havadan iyi. Yanına da Chedjou'yu satıp Denayer'i opsiyonlu kiralayabilirsek tamamdır. Serdar Aziz'in takasla alınması da olur. Semih ve Hakan da alternatif olur.

Skrtel-M'Vila-Visca-Denayer-Dembele. Mis gibi transferler.

Visca yerine iyi bir forvet .

Torje'yi de Fatih hoca istemiş zamanında.

İnanmıyordum fakat ciddi ciddi geri dönecek herhalde turnuvadan sonra.

ismi geçenlerden hiçbirini alamıyacagımız için emrah başsan hariç içim çok rahat

geçen sene sövmekten bıkmıştım bu yıl daha az sövecem

Sneijder'i yolluyosan yerine ben arfa alıcaksın,alamıyosan yollamıcaksın.Al song skrteli dembele ve ereni çöpleri yolla 3-4 genç adam al,bi de gaston ramirezi al tutarsa diye bielsa terim gibi bi hoca getir,domine et ligi amin.

Ama fiko 2 gün önce daha dedi skrtel çok çok pahalı ki bu adam Gomeze 9 istiyorlar denip bedava alan Adam. İnandırıcı değil yani , 3 küsür ister biz de vermeyiz o parayı . Geçen seneye çok benziyor bu sene de, maxi İbrahimoviç duzcak kolopyanka vs. Geçti adları yaz boyu ,gelenler bir poldi . Yani bu bile bu seneyi gösteriyor ...

Son düzenleme:
Bir hamle daha var, O hamle de gerçekleşirse Terim'in ciddi ciddi geleceğini düşünmeye başlayacağım bende.

Beklediğim hamle GG.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt