Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nasil yapmis yaw o kaslari helal olsun adamin kolunda bile baklavalari var

isviçre milli takımında dzemailiyi izleyince tek maç oynatmadan antremanlarda performansı yeterli değil diyerek gönderen yerine antreman performansını artıracağını söyleyerek cem karacanı aldıran hamzayı ve 300 bin avro kar ettik diyen yönetimi yine dolu dolu andım..

Moderatör tarafında düzenlendi:
george elokobi

Gelsin sadece raikbi korkutmaya bile yeter adam.Yalçın,Servet gibi adamların ş yaptığı ligde bu adamda iş yapar
george-elokobi-of-nottingham-forest-celebrates-at-the-final-whistle-picture-id139806167

Bu arkadaşı görünce aklıma bu geldi :D

L%C3%BCtfiyeye-s%C3%B6yleyimde-bunun-%C3%B6demeleri-geciktirmesin.jpg

Seneye 20 transfer yapılsa sağ bekte yine Sabri oynayacak ya bunu düşündükçe hevesim kaçıyor .

Sent from my iPhone using Tapatalk

YENİ dönem loca satışları için yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey profesyoneller telefonlara sarılıp loca sahiplerini tek tek aradılar. Ancak eski başkan Ünal Aysal’ı arayan muhasebeden bir elemandı. Başkaları için saatlerce dil döküp ikna edilmeye çalışılırken, Aysal’ın karar verme süresi sadece 5 dakikaydı.

EFSANE başkan Aysal, 814 bin dolar tutarındaki locası için “Kulübüm için her zaman desteğe hazırım, onaylıyorum” dedi hemencecik. Muhasebe elemanı heyecandan kekeme olmak üzereyken, Aysal her zamanki kibar tarzıyla, “Locamda ilk maçı seyretmek için heyecanlanıyorum, seni de beklerim hayırlı olsun” demekle yetindi.

bahri havadır

Cana-Muslera takasi tarihimizin en mantikli transferi oldu galiba.

YENİ dönem loca satışları için yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey profesyoneller telefonlara sarılıp loca sahiplerini tek tek aradılar. Ancak eski başkan Ünal Aysal’ı arayan muhasebeden bir elemandı. Başkaları için saatlerce dil döküp ikna edilmeye çalışılırken, Aysal’ın karar verme süresi sadece 5 dakikaydı.

EFSANE başkan Aysal, 814 bin dolar tutarındaki locası için “Kulübüm için her zaman desteğe hazırım, onaylıyorum” dedi hemencecik. Muhasebe elemanı heyecandan kekeme olmak üzereyken, Aysal her zamanki kibar tarzıyla, “Locamda ilk maçı seyretmek için heyecanlanıyorum, seni de beklerim hayırlı olsun” demekle yetindi.

bahri havadır
Bahri Bey, Aysal'ı dillemeye bir türlü doyamadı.

tapatalk

Pjanic de serefsiz cikti

Juve ye transfer oldu

bugün duyum yok beyler bosuna beklemeyin haber gelmedi bana

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

Forvet hala acıklanmadı mı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt