Mustafa Yücel
Parçalı Üye
- 22 Temmuz 2011
- 2.664
- 1.073
- 1.563
Sırbistan'in Robben'i denilen Nemanja Mihajlovic'e teklif yapılmış
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam dortmund tarzında bi oyuncuParçalı Peşinde @ParcaliPesinde 1 min.1 minuut geleden
"Galatasaray, Partizan'ın genç yıldızı Nemanja Mihajlovic'e 4 milyon euro'luk bir teklif sundu. Fiorentina da ilgilenen kulüpler arasında."
Trabzona noluyo anlamıyorum hayır yani ibra dembele fln mı bekliyorlarSarı-Kırmızılılar Dembele'nin menajerini İstanbul'a çağırırlarken, yaşanan gelişmeler bu oyuncunun yavaş yavaş Trabzonspor'dan uzaklaşmasına yol açıyor.(tshaber)
SPORX@sporx 1 min1 minuut geleden
Fatih Terim: "Bu süreç ya benli ya da bensiz devam edecek" #TUR
Imparator HO.
SPORX@sporx 1 min1 minuut geleden
Fatih Terim: "Bu süreç ya benli ya da bensiz devam edecek" #TUR
Imparator HO.
Ben de farkettim sanki sinyali vermiş gibi. Zaten transfer isimlerinin bu kadar çok olması ve hocanın belli olmaması bile bu ihtimali arttırıyor . Anlamadığım olay eğer gelirse dursuna Nasıl güveniyor , ben kariyerli olsam vallahi gelmem. Denizli gibi rezil olma ihtimali herkese olur dursun ile ,mourinho bile olsa .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Denizli ile Terim bir degil bence. Denizli coktan düsüse gecmis bir teknik direktördü. 6-7 yildir da ortalikta yoktu acikcasi o calistirdigi dandik dandik takimlara bakarsak.
Ben Terim'in gelse bile basarili olabilecegini düsünmüyorum, herkes öyle bir beklentiye girdi ki Terim = 100% basari getirecek diye.
Denizli ile Terim bir degil bence. Denizli coktan düsüse gecmis bir teknik direktördü. 6-7 yildir da ortalikta yoktu acikcasi o calistirdigi dandik dandik takimlara bakarsak.
Ben Terim'in gelse bile basarili olabilecegini düsünmüyorum, herkes öyle bir beklentiye girdi ki Terim = 100% basari getirecek diye.
Nöbette bülbül ötmüyor resmen.
Eskiden sayfalara yetisemezdik okumak icin simdi tek tük ilerliyor ancak.
akşama halledicez abi.songu el mundo deportivodan biri yazmış.dembele de imza parası istiyo.verirlerse anlaşma 4 yıllıkmış.Nöbette bülbül ötmüyor resmen.
Eskiden sayfalara yetisemezdik okumak icin simdi tek tük ilerliyor ancak.