Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırbistan'in Robben'i denilen Nemanja Mihajlovic'e teklif yapılmış

Son düzenleme:
-------------cenk------------
sabri-chedou-balta-carol
selcuk-koray-topal
gumus-bulut-poldi

Parçalı Peşinde ‏@ParcaliPesinde 1 min.1 minuut geleden
"Galatasaray, Partizan'ın genç yıldızı Nemanja Mihajlovic'e 4 milyon euro'luk bir teklif sundu. Fiorentina da ilgilenen kulüpler arasında."

----------cenk--------
Tarık-semih-hakan-carole
Selçuk donk
sabri - Olcan - yasin
Umut
Tursunun 11'i

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sneijder'e bi yedek bulmamiz şart yaşıda 32 oldu artık ama bu yönetim varken insanın içi kararıyo

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mal gibi Kapustkayi kaçirdik. 3m avronun üstüne 1-2 milyon daha çok verilseydi rahatlikla alinirdi

Turnuva bittiginde en az 8m avro isterler

Sarı-Kırmızılılar Dembele'nin menajerini İstanbul'a çağırırlarken, yaşanan gelişmeler bu oyuncunun yavaş yavaş Trabzonspor'dan uzaklaşmasına yol açıyor.(tshaber)
Trabzona noluyo anlamıyorum hayır yani ibra dembele fln mı bekliyorlar

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SPORX‏@sporx 1 min1 minuut geleden
Fatih Terim: "Bu süreç ya benli ya da bensiz devam edecek" #TUR

Imparator HO.

Ben de farkettim sanki sinyali vermiş gibi. Zaten transfer isimlerinin bu kadar çok olması ve hocanın belli olmaması bile bu ihtimali arttırıyor . Anlamadığım olay eğer gelirse dursuna Nasıl güveniyor , ben kariyerli olsam vallahi gelmem. Denizli gibi rezil olma ihtimali herkese olur dursun ile ,mourinho bile olsa .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben de farkettim sanki sinyali vermiş gibi. Zaten transfer isimlerinin bu kadar çok olması ve hocanın belli olmaması bile bu ihtimali arttırıyor . Anlamadığım olay eğer gelirse dursuna Nasıl güveniyor , ben kariyerli olsam vallahi gelmem. Denizli gibi rezil olma ihtimali herkese olur dursun ile ,mourinho bile olsa .

Denizli ile Terim bir degil bence. Denizli coktan düsüse gecmis bir teknik direktördü. 6-7 yildir da ortalikta yoktu acikcasi o calistirdigi dandik dandik takimlara bakarsak.

Ben Terim'in gelse bile basarili olabilecegini düsünmüyorum, herkes öyle bir beklentiye girdi ki Terim = 100% basari getirecek diye.

Nöbette bülbül ötmüyor resmen.

Eskiden sayfalara yetisemezdik okumak icin simdi tek tük ilerliyor ancak.

Denizli ile Terim bir degil bence. Denizli coktan düsüse gecmis bir teknik direktördü. 6-7 yildir da ortalikta yoktu acikcasi o calistirdigi dandik dandik takimlara bakarsak.

Ben Terim'in gelse bile basarili olabilecegini düsünmüyorum, herkes öyle bir beklentiye girdi ki Terim = 100% basari getirecek diye.

Yönetim açısından bak ama Can , Denizli gelirken ne dedi transfer lazım. Devre arası ne dendi 5 transfer , tamam hadi UEFA çıktı karşısına ama ceza ikazı gelen mektubun hemen akabinde dursun ne dedi ? Bizi etkilemiyor 3 oyuncu alacağız dedi, şimdi Denizli yetersizdi doğru da burada yetersiz olan hangisi ?

Yönetim açısından bak ama Can , Denizli gelirken ne dedi transfer lazım. Devre arası ne dendi 5 transfer , tamam hadi UEFA çıktı karşısına ama ceza ikazı gelen mektubun hemen akabinde dursun ne dedi ? Bizi etkilemiyor 3 oyuncu alacağız dedi, şimdi Denizli yetersizdi doğru da burada yetersiz olan hangisi ?

Nöbette bülbül ötmüyor resmen.

Eskiden sayfalara yetisemezdik okumak icin simdi tek tük ilerliyor ancak.

Yazın yönetime bahane çok nasılsa sürekli taraftarın gazını alıyor. Yok Copa America,yok Dünya kupası,Avrupa şampiyonası derken her sene aynı numara 2 hafta sonra temmuz ayına gireceğiz dursun hala acelemiz yok diyor. Bu takımın hocası ayrılalı 4 ay yazıyla dört ay olmuş hala acelemiz yok diyor çapsız adi herif. Daha hoca gelecekte takımdaki oyuncuları tanıyacak sonra transfer raporu sunacakta dursun ve becereksiz yönetimi oyuncu alacak biz bitmişiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt