Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazın yönetime bahane çok nasılsa sürekli taraftarın gazını alıyor. Yok Copa America,yok Dünya kupası,Avrupa şampiyonası derken her sene aynı numara 2 hafta sonra temmuz ayına gireceğiz dursun hala acelemiz yok diyor. Bu takımın hocası ayrılalı 4 ay yazıyla dört ay olmuş hala acelemiz yok diyor çapsız adi herif. Daha hoca gelecekte takımdaki oyuncuları tanıyacak sonra transfer raporu sunacakta dursun ve becereksiz yönetimi oyuncu alacak biz bitmişiz.

Aynen öyle. Denizli gittiginde demistim antrenörü Mayisin sonu Haziran'in basina bulmazsak bu seneyi de kaybderiz diye, nitekim de öyle oldu ne yazik ki.

Dedigin gibi daha TD gelecek de oyunculari deneyecek de transfer raporu hazirlayacak da ohoo ölme essegim ölme.

Vladimir weiss 1 gol 1 assist

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Tayfun Korkut Kaiserslautern'in basina gecmis.

Ck_uvd2XAAA8f5Q.jpg

Dembele yatmış alamazdik zaten onu neustadterden vazgeçmisiz iyi oldu bu daha iyisini bulabiliriz her zaman diyorum fransa fransa fransa bütün atletik hızlı doslar hep Fransa'dan çıkıyo o pazardan hiç çıkmamaliyiz ayrıca lys gibi famara gibi forvetler de var orda maliyetsiz düşük maliyetli bi çok iyi oyuncu bulabiliriz ayrıca haziran 15 oldu ne td belli ne telles bruma dzemaili kalcak mi gitcek mi belli temmuz 1 de sezon açılacak artık elimizi çabuk tutmaliyiz hersey için

Thomas Schaaf: "Galatasaray ile sözleşme imzalamadım. İlginç bir teklif olursa dinlerim. Gelmiş somut bir teklif yok." (Syker Kreiszeitung)

fatih terim dembeleyi kanatta oynatmaz de mi lan

Fatih terim gelecek inşallah geri.
Bu ortamda ondan hariç kimse başarıyı yakalayamaz bizde kısa vaadede.

Acaba bu neustader hayranları maçı izliyor mu

iyide o ortamlar nedense hep onun dönemlerinden sonra basliyor.
Hoydaaaa. Adam gitmiş ve sonrasındaki durumda onun hesabına yazın bravo . Pes doğrusu. Fatih Terim prandelliyi getir malcini yi getir söyledi zaten. İlk gidişinde ayrıca okadar da kötü değildik lucescu ile.

fatih terim 2013te en güzel topu shalke maçının ilk yarısında oynattı...şahaneydi.hep o yoldan yürüse keşke.inatlarını,takıntılarını bıraksa...

Hoydaaaa. Adam gitmiş ve sonrasındaki durumda onun hesabına yazın bravo . Pes doğrusu. Fatih Terim prandelliyi getir malcini yi getir söyledi zaten. İlk gidişinde ayrıca okadar da kötü değildik lucescu ile.

su milli takimda davasinda onunda sucu var.
mecbur degildi milli takimin basina gitmeye, nasilsa görevin var.
ne yapmak istedikleri belliydi federasyonun.
onun icin diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt