Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olcan ve Hakan i napcan daha yil olmus 2016, Hakan dan ne solbek olur nede Olcan dan. Onlari saymayalim.
Dursun bizim gibi düşünmüyo bence sıkıntı orda :) avrupa maçlarında olcani izlerken utanıyodum rakip takim taraftarı olcani gorunce ne dusunuyodu acaba :)

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Seferovic Her zamanki seferovic :)

Bu sezon acayip formsuz Frankfurt'ta. Formsuzlugu da turnuvada devam ediyor, son macta kale önünde 2-3 pozisyon harcadi.

Ama öyle Umut falan alakasi yok, formsuzluk ile kalitesizligi karistirmamak lazim.
Bundesliga maçlarını da izledim euro 2016 maçlarını izledim hepsinde kötüydü banami ole maçları denk geliyodu :)

seferovic karşı karşıya kaçırdı, dönüşünde romanya penaltı kazandı ve stancu attı, 1-0.

Dursun madem gitmicesin alacaksanda zenci al kuşlar artık zenci seviyor aynı isimlerle olmuoyr

Sergen renktaş herkese boşa ümit verdin dembele song felan elinde patladı bence gelmiyecekler...

Seferovic lesh iyi bi sezon gecirdi ondan sonra si cöp...hrgota gelmesin isterdim baya yetenekli bi isim

şu milli takımın maçları bitsin de artık fatih hoca işi belli olsa,yoksa piyasada transfer edecek iyi futbolcu kalmayacak

Bu arada Dzemaili ne oynuyor be arkadaş 5 falan veren olursa satılsın,yoksa kalsın

en kötü bu geçtiğimiz sezonun son maçlarında Riekerink ile olumlu oynayan takımda Selçuk regista önünde Emre oynuyordu..Emre'nin olduğu yer Dzemaili oynar....Song'u falan kaptıracağız gibi geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt