Uğur Poturak
Kırmızı Üye
- 9 Mayıs 2013
- 2.321
- 51
- 738
dünyanın en zor işi cahile laf anlatmak , bin alim bir araya gelse bir cahili ikna edemezmiş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milli takım da paslanmamak ve gönül verdiği kulübe gelip Fenerbahçe'yi ezmek için.
Ülkenin en iyi teknik direktörü milli takım değil kulüp takımı çalıştırır.
nayır şimdiye kadar ne dediysem genelde tutturum , siz donk transferi için dans ederken ben çöp dedim ,say say bitmez çünkü ben futbol allamesiyim sizde cahiller..
yaaaa bak sen , GALATASARAYIN BANA TEKLİF GETİRMEK GİBİ BİR LÜKSÜ OLAMAZ lafını hatırlayacak kadar yaşınız varmı yoksa o zamanlar altınızda bezmi vardı bilemem ama ben eyi biliyorum bunları ,konuşturmayın beni , lukunku transferi hatırlayan biris yokmu yoksa ,ben unutmadım hemde neler neleri unutmadım..
dünyanın en zor işi cahile laf anlatmak , bin alim bir araya gelse bir cahili ikna edemezmiş..
yaaaa bak sen , GALATASARAYIN BANA TEKLİF GETİRMEK GİBİ BİR LÜKSÜ OLAMAZ lafını hatırlayacak kadar yaşınız varmı yoksa o zamanlar altınızda bezmi vardı bilemem ama ben eyi biliyorum bunları ,konuşturmayın beni , lukunku transferi hatırlayan biris yokmu yoksa ,ben unutmadım hemde neler neleri unutmadım..
Kardes sen hayirdir, terim'in basarilarini gormezden mi geliyorsun? Hep kotu taraflarini konusuyorsun... Mourinho'nun, guardiola'nin, ancelotti'nin hic hatalari yokmu, hic transfer hatalari yok mu? Bos bos konusma, aysal'in terim'in arkasindan neler cevirdigini de gormezden geliyorsun. Conte bile juventusu birakip italyan milli takim calistirdi, milli takimi calistirmak baskadir, ulkeyi temsil ediyosun... Ozaman ulke uzgun, turnuvalarda kotu oynayan bir milli takim, terim duzeltmek icin teklifi kabul etti. Sanki terim'den daha iyi teknik direktor gelecek, nasil bir zihniyet bu arkadas.
Bu arkadaşa biri hatırlatsın madem her şeyi iyi biliyor.
1-)Lucescu bizi şampiyon yaptı iyide yaptı taktık 3.Yıldızı
2-)Özhan Canaydın (Hiç SEvmem bu adamı) çıktı 10 yılda 7 şampiyonluk en az 3 dünya yıldızı alıcam dedi ekledi Fatih Terimi getireceğim.
3-)Şampiyon takım dağıldı cesar prates muhammed sarr felipe pinto gibi genç adamlar alındı olmadı kabahat burda Fatih Terimin değil şampiyon takımın içine eden rahmetliğindir.
4-)Mustafa denizli örneğinde olduğu gibi mesela kötü hoca değillerdir ama doğru zamanda gelmediler performansları düştü.
5-)Fatih Terim Galatasaraylıdır o formayla gönül bağı vardır küme düşürse bile hocamıza saygıda kusur etmemeliyiz.
6-)Unutmayalım Allah Kerim Fatih Terim....
Güzel transfer de geçen sene orta sahaya siyahi bi arkadas aldılar ona pek fazla süre vermedi ranieri adını hatirlayamadim suan bi ara bizimde gündemimizdeydi mendy forma şansı bulabilir mi şüpheliLeicester Nampalys Mendy'i istiyor (Express)