Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dünyanın en zor işi cahile laf anlatmak , bin alim bir araya gelse bir cahili ikna edemezmiş..

Milli takım da paslanmamak ve gönül verdiği kulübe gelip Fenerbahçe'yi ezmek için.

Ülkenin en iyi teknik direktörü milli takım değil kulüp takımı çalıştırır.

İşte gerçek bir Terimci. Seni tebrik ediyorum Alpay renktaşım.

0_fatih-terim-emre-mor-siradisi_146455338414.jpg

Bu Gustavo gomez Nasıl oyuncu ? BJK alıyormuş

Sent from my iPhone using Tapatalk

nayır şimdiye kadar ne dediysem genelde tutturum , siz donk transferi için dans ederken ben çöp dedim ,say say bitmez çünkü ben futbol allamesiyim sizde cahiller..

Hoca olmasa milli takımın zaten bu şampiyonaya gideceği yoktu.Adam yoktan var etti geldi bizi buralara götürdü.Madem Futbol Allamesisin hocanın aldığı 6 şampiyonluk dualarla alınmış olabilirmi sence?

yaaaa bak sen , GALATASARAYIN BANA TEKLİF GETİRMEK GİBİ BİR LÜKSÜ OLAMAZ lafını hatırlayacak kadar yaşınız varmı yoksa o zamanlar altınızda bezmi vardı bilemem ama ben eyi biliyorum bunları ,konuşturmayın beni , lukunku transferi hatırlayan biris yokmu yoksa ,ben unutmadım hemde neler neleri unutmadım..

Kardes sen hayirdir, terim'in basarilarini gormezden mi geliyorsun? Hep kotu taraflarini konusuyorsun... Mourinho'nun, guardiola'nin, ancelotti'nin hic hatalari yokmu, hic transfer hatalari yok mu? Bos bos konusma, aysal'in terim'in arkasindan neler cevirdigini de gormezden geliyorsun. Conte bile juventusu birakip italyan milli takim calistirdi, milli takimi calistirmak baskadir, ulkeyi temsil ediyosun... Ozaman ulke uzgun, turnuvalarda kotu oynayan bir milli takim, terim duzeltmek icin teklifi kabul etti. Sanki terim'den daha iyi teknik direktor gelecek, nasil bir zihniyet bu arkadas.

yaaaa bak sen , GALATASARAYIN BANA TEKLİF GETİRMEK GİBİ BİR LÜKSÜ OLAMAZ lafını hatırlayacak kadar yaşınız varmı yoksa o zamanlar altınızda bezmi vardı bilemem ama ben eyi biliyorum bunları ,konuşturmayın beni , lukunku transferi hatırlayan biris yokmu yoksa ,ben unutmadım hemde neler neleri unutmadım..

Bariz 2. hesapsın kardeşim. Bugünden önce en son ne zaman yazmıştın acaba.

Küçük bir ihtimal de trollük peşindesin.

Her iki türlü de konuşma tarzın son derece provakatif.

Lukunku gibi 100 tane hatalı transfer sayarım ben sana tarihimizde. Ontivero, Hajrovic, ve yine Terim döneminde yapılan Bruma gibiler de.

Popescu'ya güvenip Petre, Bratu falan aldık dolandırdı adam bizi kiş Terim'de 2. dönemi için güvendim ve aldandım dedi.

Kardes sen hayirdir, terim'in basarilarini gormezden mi geliyorsun? Hep kotu taraflarini konusuyorsun... Mourinho'nun, guardiola'nin, ancelotti'nin hic hatalari yokmu, hic transfer hatalari yok mu? Bos bos konusma, aysal'in terim'in arkasindan neler cevirdigini de gormezden geliyorsun. Conte bile juventusu birakip italyan milli takim calistirdi, milli takimi calistirmak baskadir, ulkeyi temsil ediyosun... Ozaman ulke uzgun, turnuvalarda kotu oynayan bir milli takim, terim duzeltmek icin teklifi kabul etti. Sanki terim'den daha iyi teknik direktor gelecek, nasil bir zihniyet bu arkadas.

terimin ilk dönemi büyük başarıdır, Türk futbolunun en büyük işini yapmışdır lakin bundan sonra terim denen adam bitmişdir, terim denen adam zannettiğiniz kadar büyük hoca olsa yurtdışında bir takımda tutunurdu, 2000 yılının üzerinden 16 yıl geçmiş, futbol bilgisi antikaya dönmüş teriminiz gazdan şişdikce şişmiş ,cahil taraftarda bu şişkin ego ufuklarını kapattığı için terimden başka hoca yok zannedermiş..

Bu arkadaşa biri hatırlatsın madem her şeyi iyi biliyor.
1-)Lucescu bizi şampiyon yaptı iyide yaptı taktık 3.Yıldızı
2-)Özhan Canaydın (Hiç SEvmem bu adamı) çıktı 10 yılda 7 şampiyonluk en az 3 dünya yıldızı alıcam dedi ekledi Fatih Terimi getireceğim.
3-)Şampiyon takım dağıldı cesar prates muhammed sarr felipe pinto gibi genç adamlar alındı olmadı kabahat burda Fatih Terimin değil şampiyon takımın içine eden rahmetliğindir.
4-)Mustafa denizli örneğinde olduğu gibi mesela kötü hoca değillerdir ama doğru zamanda gelmediler performansları düştü.
5-)Fatih Terim Galatasaraylıdır o formayla gönül bağı vardır küme düşürse bile hocamıza saygıda kusur etmemeliyiz.
6-)Unutmayalım Allah Kerim Fatih Terim....

dünyanın en zor işi cahile laf anlatmak , bin alim bir araya gelse bir cahili ikna edemezmiş..

Aynen zır kütük cahil olduğunun ve terbiyesizce yaklaşan biri olduğunun da farkına varman da bir erdemdir tabi.

Kendini iyi özetlemişsin. Sabaha kadar kimlerin ne halt yediğini anlatsam da 1 milim yol almayacaksın.

Terim'i hatasız gören yok burada, biraz doğru ise yaşının adamı ol da tartışalım sabaha kadar.

Bu arkadaşa biri hatırlatsın madem her şeyi iyi biliyor.
1-)Lucescu bizi şampiyon yaptı iyide yaptı taktık 3.Yıldızı
2-)Özhan Canaydın (Hiç SEvmem bu adamı) çıktı 10 yılda 7 şampiyonluk en az 3 dünya yıldızı alıcam dedi ekledi Fatih Terimi getireceğim.
3-)Şampiyon takım dağıldı cesar prates muhammed sarr felipe pinto gibi genç adamlar alındı olmadı kabahat burda Fatih Terimin değil şampiyon takımın içine eden rahmetliğindir.
4-)Mustafa denizli örneğinde olduğu gibi mesela kötü hoca değillerdir ama doğru zamanda gelmediler performansları düştü.
5-)Fatih Terim Galatasaraylıdır o formayla gönül bağı vardır küme düşürse bile hocamıza saygıda kusur etmemeliyiz.
6-)Unutmayalım Allah Kerim Fatih Terim....

Yapma yaa ben çaycı ahmeti bilirim terimin büyük scoutu , 35 lik almagueri meksikadan bulmuşdu , cavcavın 900 bin dolar vermediği lukunkuya 3 milyon euro verilmişdi ,anlatılacak çok şey var aga hemde çok ..

neyse celik çocuğa laf anlatmak zor, siz celik çomağınız oynayın keza sizi akıllandırmak mümkün değil ,hadi eyvallah , pardon donk transferini kutsayanlar kimlerdi acaba ??

Fikret Orman; "İsmail Köybaşı ile sözleşme imzaladık."

Leicester Nampalys Mendy'i istiyor (Express)
Güzel transfer de geçen sene orta sahaya siyahi bi arkadas aldılar ona pek fazla süre vermedi ranieri adını hatirlayamadim suan bi ara bizimde gündemimizdeydi mendy forma şansı bulabilir mi şüpheli

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fikret Orman: "Atiba'ya teklif var ama göndermeyeceğiz. Ülkesinden döndüğünde sözleşmesini uzatmayı planlıyoruz."

Fatih Terim demeyin allah aşkına iyi bi bütçe olmadan gelmez fatih her gelişinde para harcatmistir para varsa başarı var terim efendi polat dönemi gelseydide kurtarsaydi bizi

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt