Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Besiktas gustavo gomezi'i, fener skrtel'i aliyo ama bizde dursun teknik direktor konusunda acele etmiyo daha zamanimiz varmis...

Hasebe Frankfurt'la kontratını uzatmış yav.

Bizim ön liberoya ilaç olabilecek bir adamdı.

Atiba etkisi yaratırdı.

denayeri 1 sene daha kiralamalı,koray da var.bi de fatih terim balantayı istiyo belli ki.alsınlar : )

Terim antreman da basın mensuplarıyla çekilen toplu fotoğrafta, basın mensuplarına bu fotoğrafa girin bir daha bulamazısnız diye seslenmiş

Ne yazzikki haberler dogru ft gsde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah aşkına alsınlar skrteli ama 7 ye alsınşar yakınfa batarlar az kaldı beter olsunlar

klasik aziz abi ,ama bu seferki transfer şovda elden gidenler olur.ha bi de uefa boru sokar : )

Şikeciler geçen sene nakit krizine girince sow üzerinden dalavere yaptılar kendi iş adamları transfer parasını ödedi .skrtel haberi doğruysa sow gibi bi vaka daha geliyor.

terimin ilk dönemi büyük başarıdır, Türk futbolunun en büyük işini yapmışdır lakin bundan sonra terim denen adam bitmişdir, terim denen adam zannettiğiniz kadar büyük hoca olsa yurtdışında bir takımda tutunurdu, 2000 yılının üzerinden 16 yıl geçmiş, futbol bilgisi antikaya dönmüş teriminiz gazdan şişdikce şişmiş ,cahil taraftarda bu şişkin ego ufuklarını kapattığı için terimden başka hoca yok zannedermiş..
Bu sözlerin altına imzamı atıyorum. 1.Terim donemi hariç FT basarısızdır.. Sanıyorım, AC Milan hocası iken "ders almam, ders veririm" dediği gün benim için FT bitmişti. Bir insan buyudukce kuculebilmeli. Her maçtan ders cıkarabilmeli. "Kucuk dagları ben yarattım" havasında olan bu adamdan Galatasaray a fayda gelmez. Maddi olarak Galatasaray a kazandırdıklarından çok zararı olmuştur. Bence gelmesin. Milli Takımda oyalansın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt