- 2 Temmuz 2011
- 140.147
- 60.229
- 5.628
kesin yolcu baba,ama para yine boşa gidecek bunlarda.daha iyi : )7 milyon euro iyi gecirmisler de bunlar nası ceza almıyo lan nani Diego yolcu herhalde
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin yolcu baba,ama para yine boşa gidecek bunlarda.daha iyi : )7 milyon euro iyi gecirmisler de bunlar nası ceza almıyo lan nani Diego yolcu herhalde
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kesin yolcu baba,ama para yine boşa gidecek bunlarda.daha iyi : )
Bunlara Çok pis ceza kitlicekler yakındır aziz babalarida kurtaramaz artıkkesin yolcu baba,ama para yine boşa gidecek bunlarda.daha iyi : )
Umarım doğrudur.
O paralara gelmesini hiç istemezdim.
Balanta - kamil glik şahane olurdu duy bizi tursun başkanımdenayeri 1 sene daha kiralamalı,koray da var.bi de fatih terim balantayı istiyo belli ki.alsınlar : )
Hasebe Frankfurt'la kontratını uzatmış yav.
Bizim ön liberoya ilaç olabilecek bir adamdı.
Atiba etkisi yaratırdı.
Bu sözlerin altına imzamı atıyorum. 1.Terim donemi hariç FT basarısızdır.. Sanıyorım, AC Milan hocası iken "ders almam, ders veririm" dediği gün benim için FT bitmişti. Bir insan buyudukce kuculebilmeli. Her maçtan ders cıkarabilmeli. "Kucuk dagları ben yarattım" havasında olan bu adamdan Galatasaray a fayda gelmez. Maddi olarak Galatasaray a kazandırdıklarından çok zararı olmuştur. Bence gelmesin. Milli Takımda oyalansın.terimin ilk dönemi büyük başarıdır, Türk futbolunun en büyük işini yapmışdır lakin bundan sonra terim denen adam bitmişdir, terim denen adam zannettiğiniz kadar büyük hoca olsa yurtdışında bir takımda tutunurdu, 2000 yılının üzerinden 16 yıl geçmiş, futbol bilgisi antikaya dönmüş teriminiz gazdan şişdikce şişmiş ,cahil taraftarda bu şişkin ego ufuklarını kapattığı için terimden başka hoca yok zannedermiş..
Atiba ile uzaktan yakından alakası yok. Çok silik bir adam Hasebe.