Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mourinho'yla anlasmislardi bak onu unuttum simdi aklima geldi yaparsa mou bişeler yapar zaten

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mourinho'nun da işi çok zor komple kadroyu baştan tasarlamasi lazım martial depay bnce Manu seviyesinde oyuncular değil sisirilmis adamlar oynasa oynasa Tottenham west ham da oynarlar

transfer sezonu başlamadan bitti hoca olmayan takımdan başından beri ne transfer bekliyorsunuz arkadaşlar ??? Biz muslera podolski sneijder kalsın alex ve bruma biraz katkı sağlasın carole ve linnes daha çok şans verilip yıldızlaşsın bize yeterli fazlasını beklemiyin en büyük transferimiz becerebilirlerse çöp dolu takımdan gidebildigi kadar adam satmak başka çıkar yolu yok .

Adamın son iki harfidir kendileri

yapma-iste-bunu-yapma_517387.jpg

Kebabbbbbbb

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mourinho'nun da işi çok zor komple kadroyu baştan tasarlamasi lazım martial depay bnce Manu seviyesinde oyuncular değil sisirilmis adamlar oynasa oynasa Tottenham west ham da oynarlar

martial-depay konusuna katılmıyorum.
50 milyon euro(bonuslarla 80)-30 milyon euro uçuk fiyatlar ama bu sezon patlama yapma olasılıkları çok yüksek

De gea-hysaj-bonucci-mascherano - rodriguez-dahoud-ilkay-pogba - d.costa- mkhitaryan - griezmann
2016-2017 sezonu united kadrosu :) ılkay mhikitaryan kacmasa iyiydi :)

martial-depay konusuna katılmıyorum.
50 milyon euro(bonuslarla 80)-30 milyon euro uçuk fiyatlar ama bu sezon patlama yapma olasılıkları çok yüksek
Hiç sanmıyorum depay eh belkide martial'den bi halt olmaz

Bence takıma transferden çok temizlik lazım. Tarık, rodriguez, Sabri, Semih, Hamit, olcan tez elden gönderilmeli. Bana göre chedjou yanına bir denge stoperi alınarak defans sorunumuz çözülür. Serdar Aziz emrah başsan gibi çöplerle hiç uğraşmamak lazım. Transfer işini ise sadece scouting ekibine bırakmamız gerek.

Kim gelirse gelsin Hocanın isteyeceği oyuncu profilleri belli
1. Lider özellikli , tercihen sol ayaklı uzun bir stoper
2. Orta sahaya sert, top kullanma becerisi olan ve ortalama koşu mesafesi 11 bin km olan bir ön libero
3. İki tane forvet (biri uzun ve güçlü, diğeri orta alanda da oynayabilecek hızlı ve son vuruş becerisi olan )

Bu profilleri takımı izleyen herkes görür. Neyi kimi bekliyoruz anlamadım

Bence takıma transferden çok temizlik lazım. Tarık, rodriguez, Sabri, Semih, Hamit, olcan tez elden gönderilmeli. Bana göre chedjou yanına bir denge stoperi alınarak defans sorunumuz çözülür. Serdar Aziz emrah başsan gibi çöplerle hiç uğraşmamak lazım. Transfer işini ise sadece scouting ekibine bırakmamız gerek.

Kim gelirse gelsin Hocanın isteyeceği oyuncu profilleri belli
1. Lider özellikli , tercihen sol ayaklı uzun bir stoper
2. Orta sahaya sert, top kullanma becerisi olan ve ortalama koşu mesafesi 11 bin km olan bir ön libero
3. İki tane forvet (biri uzun ve güçlü, diğeri orta alanda da oynayabilecek hızlı ve son vuruş becerisi olan )

Bu profilleri takımı izleyen herkes görür. Neyi kimi bekliyoruz anlamadım

2 . sıradaki belirttiğin özellik çok tuzlu olur hocam 10 milyondan aciyolar kapıyı 2-3 milyona çok oyuncu bulursun sana en az 10 tane sayarim ama taraftar burun kıvırıyo kim bu Galatasaray'da oynayamaz demeye basliyolar şimdiden illa isim olan birini istiyolar kapustka kim ya yemek ismi diyolardi dalga geciyolardi şimdi yönetime kiziyolar niye alınmadı diye :)

2 . sıradaki belirttiğin özellik çok tuzlu olur hocam 10 milyondan aciyolar kapıyı 2-3 milyona çok oyuncu bulursun sana en az 10 tane sayarim ama taraftar burun kıvırıyo kim bu Galatasaray'da oynayamaz demeye basliyolar şimdiden illa isim olan birini istiyolar kapustka kim ya yemek ismi diyolardi dalga geciyolardi şimdi yönetime kiziyolar niye alınmadı diye :)

Haklısın çok koşan ön liberoların top tekniği düşük oluyor genelde. Ama önemli olan defansif özellikler bence. İyi bir kesici bulalım da ofansif özellikleri iyi olmasa da olur.

Bir de izlediğimiz oyuncuya odaklanmamız lazım . Sürekli menajer önerisiyle kazıklanıyoruz.

Haklısın çok koşan ön liberoların top tekniği düşük oluyor genelde. Ama önemli olan defansif özellikler bence. İyi bir kesici bulalım da ofansif özellikleri iyi olmasa da olur.

Bir de izlediğimiz oyuncuya odaklanmamız lazım . Sürekli menajer önerisiyle kazıklanıyoruz.

Ofansta iyi olmasin kesici olsun yeter diyosun da selçukla nası olacak o iş selcugun olması hep sıkıntı mehmet Ekici oguzhan tarzı biri lazım selcugun yerine örnek olarak tabiki ilk öncelik yabancı selçuk anca yana geriye oynuyo neymiş efendim % 90 pas isabet yuzdesiyle oynuyomus bla bla bi kere dikine gitse gam yemicem valla

Leo hocam hala gelmemiş biz ne zaman sambacı bir takım olcaz abi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt