Serhat Fırat
Kırmızı Üye
- 9 Temmuz 2011
- 2.190
- 118
- 1.023
Traore adam mıdır ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangi Traore olduğuna bağlıTraore adam mıdır ?
Ilkay Silva aguero mkhitaryan Mahşerin dört atlisi olabilir manuya giderse kariyeri sonlanır
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mourinho'yla anlasmislardi bak onu unuttum simdi aklima geldi yaparsa mou bişeler yapar zatenManU toparlar, şahsen dünyanın en prestijli kulübü (en çok kazanan ve en çok taraftarı olan) ManU'dur
Kahtalı Hamido TraoreHangi Traore olduğuna bağlı
Adamın son iki harfidir kendileriKahtalı Hamido Traore
Mourinho'nun da işi çok zor komple kadroyu baştan tasarlamasi lazım martial depay bnce Manu seviyesinde oyuncular değil sisirilmis adamlar oynasa oynasa Tottenham west ham da oynarlarMourinho'yla anlasmislardi bak onu unuttum simdi aklima geldi yaparsa mou bişeler yapar zaten
Adamın son iki harfidir kendileri
Mourinho'nun da işi çok zor komple kadroyu baştan tasarlamasi lazım martial depay bnce Manu seviyesinde oyuncular değil sisirilmis adamlar oynasa oynasa Tottenham west ham da oynarlar
Hiç sanmıyorum depay eh belkide martial'den bi halt olmazmartial-depay konusuna katılmıyorum.
50 milyon euro(bonuslarla 80)-30 milyon euro uçuk fiyatlar ama bu sezon patlama yapma olasılıkları çok yüksek
2 . sıradaki belirttiğin özellik çok tuzlu olur hocam 10 milyondan aciyolar kapıyı 2-3 milyona çok oyuncu bulursun sana en az 10 tane sayarim ama taraftar burun kıvırıyo kim bu Galatasaray'da oynayamaz demeye basliyolar şimdiden illa isim olan birini istiyolar kapustka kim ya yemek ismi diyolardi dalga geciyolardi şimdi yönetime kiziyolar niye alınmadı diyeBence takıma transferden çok temizlik lazım. Tarık, rodriguez, Sabri, Semih, Hamit, olcan tez elden gönderilmeli. Bana göre chedjou yanına bir denge stoperi alınarak defans sorunumuz çözülür. Serdar Aziz emrah başsan gibi çöplerle hiç uğraşmamak lazım. Transfer işini ise sadece scouting ekibine bırakmamız gerek.
Kim gelirse gelsin Hocanın isteyeceği oyuncu profilleri belli
1. Lider özellikli , tercihen sol ayaklı uzun bir stoper
2. Orta sahaya sert, top kullanma becerisi olan ve ortalama koşu mesafesi 11 bin km olan bir ön libero
3. İki tane forvet (biri uzun ve güçlü, diğeri orta alanda da oynayabilecek hızlı ve son vuruş becerisi olan )
Bu profilleri takımı izleyen herkes görür. Neyi kimi bekliyoruz anlamadım
Sent from my iPhone using Tapatalk
2 . sıradaki belirttiğin özellik çok tuzlu olur hocam 10 milyondan aciyolar kapıyı 2-3 milyona çok oyuncu bulursun sana en az 10 tane sayarim ama taraftar burun kıvırıyo kim bu Galatasaray'da oynayamaz demeye basliyolar şimdiden illa isim olan birini istiyolar kapustka kim ya yemek ismi diyolardi dalga geciyolardi şimdi yönetime kiziyolar niye alınmadı diye
Ofansta iyi olmasin kesici olsun yeter diyosun da selçukla nası olacak o iş selcugun olması hep sıkıntı mehmet Ekici oguzhan tarzı biri lazım selcugun yerine örnek olarak tabiki ilk öncelik yabancı selçuk anca yana geriye oynuyo neymiş efendim % 90 pas isabet yuzdesiyle oynuyomus bla bla bi kere dikine gitse gam yemicem vallaHaklısın çok koşan ön liberoların top tekniği düşük oluyor genelde. Ama önemli olan defansif özellikler bence. İyi bir kesici bulalım da ofansif özellikleri iyi olmasa da olur.
Bir de izlediğimiz oyuncuya odaklanmamız lazım . Sürekli menajer önerisiyle kazıklanıyoruz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hiç sanmıyorum depay eh belkide martial'den bi halt olmaz
Çok savruk oynuyo ilk başta dediğim gibi united düzlüğe çıkarsa mourinho'nun sayesinde olur mou adam eder bunlarıMartial'ın futbol karakteri oturunca çok can yakar.