Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden oyuncu yetistiremezdik kampa simdi hocada yetistiremiyoruz.

Gercekten bitmisiz.

[h=2]Galatasaray’ın eski yönetim kurulu üyesi Dr. Cem Kınay, “CAS'a gitmek doğru bir davranıştı. CAS'tan en kötü çıkacak karar, kararın devam etmesi. Bence bu karar kalkabilir” dedi.[/h]
.

Ben bu italya'nın anasını avradini ... izlediğim en boktan turnuva

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carvalhal (Sheffield Wednesday TD): "Sabri iyi bir sağ bek ancak çıkan haberler spekülasyon. Şu ana kadar kimseyle görüşmedik." (BBC Radio)

River Plate, Balanta'nın Galatasaray'a olası transferi için stoper takviyesine öncelik verecek. [Pasion Monumental]

''River Plate, 4 milyon $'a oyuncu sattı ama ismini söylemediler.'' Balanta da olası 2 adaydan biri diye yazmışlar.

También me dijeron que hay un jugador casi vendido. No me dieron el nombre, pero si la cifra: 4 millones.

Vladimir Putin: "Euro 2016'da yaşanan Rus-İngiliz kavgaları çok üzücü ama 200 Rus'un binlerce İngiliz'i nasıl dövebildiğini anlayamadım."

''River Plate, 4 milyon $'a oyuncu sattı ama ismini söylemediler.'' Balanta da olası 2 adaydan biri diye yazmışlar.También me dijeron que hay un jugador casi vendido. No me dieron el nombre, pero si la cifra: 4 millones.

Dursun bir futbolcuya 4 m dolar saymaz.O parayı vermek ona ölmekle eşdeğerdir.

Son düzenleme:

718274.jpg

Forum ölmüş

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt