Mehmet Yıldız
Tecrübeli Üye
- 6 Haziran 2012
- 6.482
- 58
- 893
Song salak mı diyecem de orada CL oynama şansı yok burada var
ayrıca Valencia bizim kadar maaş vermez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yol yapıyo imparator gerektiğini yapacakmisHadi Dursun, Terim istifa etmeden acikla yeni hocayi.
"Alex Song Barça'ya "Valencia'ya gitmek istemediğini" söyledi. Galatasaray'a bonservissiz gitmek istiyor"Alex Song le ha dicho al Barça que no quiere ir al Valencia, que se quiere marchar libre al Galatasaray.
başıma bişi gelmeyecekse söyleyeyim fener bu gökhandan kurtuldu
Bitsin artık bu çile."Alex Song Barça'ya "Valencia'ya gitmek istemediğini" söyledi. Galatasaray'a bonservissiz gitmek istiyor"Alex Song le ha dicho al Barça que no quiere ir al Valencia, que se quiere marchar libre al Galatasaray.

Terime çıkıyo bütün yollar yavaş yavaş hadi be imparator gelme bu kez be
Kral ciplak :asd22:Sinan Prandelli zamanında alındı Bruma'yı oynatır evet bugün Emre'yi değil de Olcay'ı oynattığı gibi gerisine katılmıyorum.SaygılarEn azından Terim Galatasarayın başına geçer, brumayı zaten kendi istemişti onu oynatır, sinanda yanlış hatırlamıyorsam kendisi zamanında aldırmıştı onuda oynatır, bu maçın skoruna bakıp Terime söven Galatasaraylılarıda anlamak güç doğrusu. Bundan önce Ersun, Avci Hiddink geldide ne oldu takım 5 bitirdi elemeleri, evet şansımızdan gittik ama gittik ve Hollandayı saf dışı bıraktık. Galatasaray'a geldiğinde kötü dönemleride oldu ama Avrupa'da Galatasarayı Galatasaray yapanda Terim olmuştur.
İnşallah ben gelmesi taraftarıyım gelsin i en azından ligi 5 bitirmiyeceğimiz garanti.
Sinan Prandelli zamanında alındı Bruma'yı oynatır evet bugün Emre'yi değil de Olcay'ı oynattığı gibi gerisine katılmıyorum.Saygılar