Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Song salak mı diyecem de orada CL oynama şansı yok burada var :) ayrıca Valencia bizim kadar maaş vermez

En azından Terim Galatasarayın başına geçer, brumayı zaten kendi istemişti onu oynatır, sinanda yanlış hatırlamıyorsam kendisi zamanında aldırmıştı onuda oynatır, bu maçın skoruna bakıp Terime söven Galatasaraylılarıda anlamak güç doğrusu. Bundan önce Ersun, Avci Hiddink geldide ne oldu takım 5 bitirdi elemeleri, evet şansımızdan gittik ama gittik ve Hollandayı saf dışı bıraktık. Galatasaray'a geldiğinde kötü dönemleride oldu ama Avrupa'da Galatasarayı Galatasaray yapanda Terim olmuştur.

İnşallah ben gelmesi taraftarıyım gelsin i en azından ligi 5 bitirmiyeceğimiz garanti.

Terime çıkıyo bütün yollar yavaş yavaş hadi be imparator gelme bu kez be

Yunus-emre-nuri-ahmet-ismail-şener bu oynayan ibibiklerden kötü mü oynardi Topal'ın stoperde ne işi var selçuk ozan bitik top taşıcak adam yok emre yunus oynayamazdiydi ey terim gökhan caner bitik niye bu ısrarın ismail Şener oynasa bu kadar aciz durumda olmazdık . Parator sattı milli takımı Galatasaray'a yol yapıyo ben bu adamın sırf egosundan dediğim dedik tavrindan dolayı Galatasarayımıza gelmesini istemiyorum

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Alex Song Barça'ya "Valencia'ya gitmek istemediğini" söyledi. Galatasaray'a bonservissiz gitmek istiyor"Alex Song le ha dicho al Barça que no quiere ir al Valencia, que se quiere marchar libre al Galatasaray.

Bitsin artık bu çile.

A.Song Xhemaili
Sneijder

Yeterli olur Lig için.
Xhemaili yerine bir tane daha koşan basan Orta Saha aldık mi tamam.

Terim fln gelmesin. Kararım değişti.

Bu gece kadro resmen Facia

En azından Terim Galatasarayın başına geçer, brumayı zaten kendi istemişti onu oynatır, sinanda yanlış hatırlamıyorsam kendisi zamanında aldırmıştı onuda oynatır, bu maçın skoruna bakıp Terime söven Galatasaraylılarıda anlamak güç doğrusu. Bundan önce Ersun, Avci Hiddink geldide ne oldu takım 5 bitirdi elemeleri, evet şansımızdan gittik ama gittik ve Hollandayı saf dışı bıraktık. Galatasaray'a geldiğinde kötü dönemleride oldu ama Avrupa'da Galatasarayı Galatasaray yapanda Terim olmuştur.

İnşallah ben gelmesi taraftarıyım gelsin i en azından ligi 5 bitirmiyeceğimiz garanti.
Sinan Prandelli zamanında alındı Bruma'yı oynatır evet bugün Emre'yi değil de Olcay'ı oynattığı gibi gerisine katılmıyorum.Saygılar

Euro 2016 hücum hattını kurcaktın böyle

Sinan hakan mor
Enes ünal

Daha faydalı olursu arda bitmiş bu futbolla bizde bile iş yapmaz sinan ardadan daha çok işe yarsrdı

Sinan Prandelli zamanında alındı Bruma'yı oynatır evet bugün Emre'yi değil de Olcay'ı oynattığı gibi gerisine katılmıyorum.Saygılar

Olcanı niye altığı ortadağa, sen Eurocup'a gelmişin rakip ispanya ve skor 3-0 en azından 20 dk da olsa herkes bu heyecanı yaşasın istedi, abartmayın emre mor girse 4-3 mu yapacaktık?

Sinan hariç bütün yerli çöpleri postalamak lazım volkan Muhammet oynasın gerekirse alt yapıdan çocuklar oynasin ama bu çöpler oynamasin

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt