- 2 Temmuz 2011
- 140.154
- 60.238
- 5.628
Abdoulaye Diaby - Oyuncu profili 15/16 | Transfermarkt 47 maçta 20 gol 9 asist
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray et le Betis sur Abdoulaye Diaby - Tout le foot | Walfoot ne diyo abi bi çevirsene
bizden bu paralar nasıl çıkacak yav,daha dembeleye imza parasını esirgiyolarKlübü 8 milyon Euro talep e diyormuş.
İstanbul da bizimle görüşme yapmışlar ve ayrıca Sévilla 6-7 milyon arasi bir teklif sunmuş
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Şikeciler almak uzereymis onujordan lukaku ile de ilgileniyomuşuz da ona bi 10 milyon avro isterler herhal,daha yaşı da genç
Her habere inanma sergen
Elinde carole ve telles olan takim Jordan lukaku ile neden ilgilensin
Según @walfoot, el agente de Diaby habría viajado a Estambul para negociar con el Galatasaray, ya que el acuerdo entre clubes estaría cerca.
Guille Osuna sur Twitter : "Segun @walfoot, el agente de Diaby habria viajado a Estambul para negociar con el Galatasaray, ya que el acuerdo entre clubes estaria cerca."
almışmıyız la
fanatik öyle diyo evet ama onlar arbeloayı alıyoŞikeciler almak uzereymis onu
GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
soruyorum adam geldi gençlerle oynadı ilk sene 7. ikinci sene 3. oldu dayanabilecek misin istifa demicek misin?
Arbeloa ? Kaynakfanatik öyle diyo evet ama onlar arbeloayı alıyo
Arbeloa sol bek de oynayabiliyoArbeloa ile lukaku ne alaka
Biri sag bek digeri Sol bek
Arbeloa sol bek de oynayabiliyo
onur tuğrulArbeloa ? Kaynak
Ikisini alamazlar gömü mü buldu lan bunlar nerden geliyo bu para 10 milyon euro bütçe var diyolar naniyi satsalar yine parası cikmiyo piyasa da talip olmadiklari adam kalmadiSag bek icin aliyor fener
Lukaku'yu ise sol bek icin istiyor
Oda kimonur tuğrul
alabilirlerse bir stoper bir de sağbekte ve solbekte oynayabilen bi transfer yapacaklarmış savunmaya.başka yok.lukaku hikaye yani.Ikisini alamazlar gömü mü buldu lan bunlar nerden geliyo bu para 10 milyon euro bütçe var diyolar naniyi satsalar yine parası cikmiyo piyasa da talip olmadiklari adam kalmadi
fb muhabiriOda kim
Sen niye kötü sonuç üzerinden gidiyorsun. Terim 2 sene şampiyon yapti diyelim berbat futbolla. Sonra bizi 3. defa satti. Ne yapacaksin?
Ben sİstemden bahsediyorum. Yabanci siniri yok gibi birşey. Puel'e şans veririm 3 sene. Verdiği verime göre değerlendiririm beğenmezsem gönderirim. Full gençlerle oynasin demedim. Genç oyunculardan verim aliyor dedim. Şu ligde her türlü şampiyonluğa oynar dogru dürüst topçularla. Dursun sorun tabi. O aDam gitmeden herşey muamma
Durmadan ayni kişilerin üzerinden mi gideceğiz.