Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klübü 8 milyon Euro talep e diyormuş.
İstanbul da bizimle görüşme yapmışlar ve ayrıca Sévilla 6-7 milyon arasi bir teklif sunmuş

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
bizden bu paralar nasıl çıkacak yav,daha dembeleye imza parasını esirgiyolar

Diaby iyi sezon gecirdi bize yedirmezler

Club Brugge az bile istemis

soruyorum adam geldi gençlerle oynadı ilk sene 7. ikinci sene 3. oldu dayanabilecek misin istifa demicek misin?

Sen niye kötü sonuç üzerinden gidiyorsun. Terim 2 sene şampiyon yapti diyelim berbat futbolla. Sonra bizi 3. defa satti. Ne yapacaksin?

Ben sİstemden bahsediyorum. Yabanci siniri yok gibi birşey. Puel'e şans veririm 3 sene. Verdiği verime göre değerlendiririm beğenmezsem gönderirim. Full gençlerle oynasin demedim. Genç oyunculardan verim aliyor dedim. Şu ligde her türlü şampiyonluğa oynar dogru dürüst topçularla. Dursun sorun tabi. O aDam gitmeden herşey muamma

Durmadan ayni kişilerin üzerinden mi gideceğiz.

Son düzenleme:
Sag bek icin aliyor fener

Lukaku'yu ise sol bek icin istiyor
Ikisini alamazlar gömü mü buldu lan bunlar nerden geliyo bu para 10 milyon euro bütçe var diyolar naniyi satsalar yine parası cikmiyo piyasa da talip olmadiklari adam kalmadi

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ikisini alamazlar gömü mü buldu lan bunlar nerden geliyo bu para 10 milyon euro bütçe var diyolar naniyi satsalar yine parası cikmiyo piyasa da talip olmadiklari adam kalmadi

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
alabilirlerse bir stoper bir de sağbekte ve solbekte oynayabilen bi transfer yapacaklarmış savunmaya.başka yok.lukaku hikaye yani.

Sen niye kötü sonuç üzerinden gidiyorsun. Terim 2 sene şampiyon yapti diyelim berbat futbolla. Sonra bizi 3. defa satti. Ne yapacaksin?

Ben sİstemden bahsediyorum. Yabanci siniri yok gibi birşey. Puel'e şans veririm 3 sene. Verdiği verime göre değerlendiririm beğenmezsem gönderirim. Full gençlerle oynasin demedim. Genç oyunculardan verim aliyor dedim. Şu ligde her türlü şampiyonluğa oynar dogru dürüst topçularla. Dursun sorun tabi. O aDam gitmeden herşey muamma

Durmadan ayni kişilerin üzerinden mi gideceğiz.

yav güzel kardeşim bu dediğin türkiyede olmuş mu örneği var mı? kim sabretmiş 3 sene, ben sana soruyorum çünkü sen de sabretmiceksin
gelelim ftye, ft gelirse takım toparlanır şampiyonluğa öyle veyahut böyle oynama ihtimali puelden kloopdan Yüzde 50 daha fazla ilk sene itibariyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt