Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu yok mu aranızda hayattan elini eteğini çekmiş birisi? Şu Dursun'u artık birisi vursun. Yeminle halk kahramanı olur o kişi.
Ben vurabilirim 2 aydır işsizim iskura başvuru yaptım bütün başvurular iptal edilmis nası bi cenabetsem artık kafayı siyircam tek eglencemiz Galatasaray dursun onunda içine ediyo

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben vurabilirim 2 aydır işsizim iskura başvuru yaptım bütün başvurular iptal edilmis nası bi cenabetsem artık kafayı siyircam tek eglencemiz Galatasaray dursun onunda içine ediyo

mesleğin ne kardeşim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her teravih namazında dua edin beyler Dursun bir an önce hakkın rahmetine kavuşması için başka çare bırakmadı bize biç..

Taraftarin akli dengesini bozdu iyice serefsizler.

Ulan Polat döneminde bile bu kadar kafayi yemiyorduk. Polat'tan beteri gelmez diyorduk 1000 kat beteri geldi.

mesleğin ne kardeşim
Elektrik bölümünü bitirdim is bulamadım 1 seneye yakın markette çalıştım iskura başvuru yaptım depoya gircektim tanış bi yere devlet tesvikiyle başvurular iptal oldu devlette ödenek yokmuş vodafone da çalışan bi arkadas var o yanıma alabilirim seni dedi ondan haber bekliyorum işsizlik ne zormuş ya cepte para yok boş boş aksama kadar vakit gecmiyo insan boş durunca sıkıntı daha çok büyüyo kız muhabbeti olsun ev sıkıntısı olsun düşündükçe insan kafayı yiyo

Elektrik bölümünü bitirdim is bulamadım 1 seneye yakın markette çalıştım iskura başvuru yaptım depoya gircektim tanış bi yere devlet tesvikiyle başvurular iptal oldu devlette ödenek yokmuş vodafone da çalışan bi arkadas var o yanıma alabilirim seni dedi ondan haber bekliyorum işsizlik ne zormuş ya cepte para yok boş boş aksama kadar vakit gecmiyo insan boş durunca sıkıntı daha çok büyüyo kız muhabbeti olsun ev sıkıntısı olsun düşündükçe insan kafayı yiyo

bende makina mezunuyum çok boş gezdim. nerede yaşıyorsun? mesleğin güzel aslında bir çok fabrika da iş bulabilirsin bakım onarım departmanında.

bende makina mezunuyum çok boş gezdim. nerede yaşıyorsun? mesleğin güzel aslında bir çok fabrika da iş bulabilirsin bakım onarım departmanında.
Samsun lisedeyken bnde makinadaydim elektriğe geçtim bi arkadasim elektrikteydi onun tavsitesiyle ole devam ettim o zamandan beri

Morelini yüksek tut renkdas. Güzel günler göreceksin emin ol. Biraz daha sabir. Allah yardimcin olsun

Allah hepimizin yardımcısı olsun renktas bi eglencemiz Galatasaray var dursun saolsun bütün zevkimizi bitiriyo :)

Gördügün gibi renkdas.. Hayatin heryerinde inisler cikislar olur cok dogal. Insallah Galatasarayimiz tekrar Avrupa'nin zirvesine cikacaktir. Belki yarin degil ama birgün olacaktir emin ol :-)

Kızıyoruz ediyoruz aziz tuttu gökhanın kalktan bir tarafını gidip dünya yıldızla anlaşarak bir güzel indirdi? Adam dedi ki gidiyorsan git senin gibi 100 tane bulurum ben..Adam ne yapıyor ediyor klübünün ismini küçültmüyor, birde bize bakın bırakın transferi songu dembeleyi , telles bruma dzamaili satmayı düşünuyoruz, S10 ne olacak belli değil, Poldi aynı şekilde,

ayıp be kardeşim..
Dursun'la sınanmaya devam ettikçe Aziz'in politikaları daha çok hoş gelecek bize. Adam şikenin de kralını yapıyor, transferin de.

Gördügün gibi renkdas.. Hayatin heryerinde inisler cikislar olur cok dogal. Insallah Galatasarayimiz tekrar Avrupa'nin zirvesine cikacaktir. Belki yarin degil ama birgün olacaktir emin ol :-)
Inşallah renktas hiç unutmam babamı ağlarken hiç görmemiştim uefa kupası finalini kazandığımız gece hüngür hüngür ağladı bnde çocuğum aklım pek ermiyo baba diyorum niye agliyosun sevinçten Ağlıyorum oğlum dedi baba dedim sevinçten aglanirmi insan uzulunce ağlar baktım babam hala agliyo onu öğle görünce bnde ağlamaya başladım :) inşallah çok yakın zamanlarda tekrar Galatasarayımız sayesinde uzuntuden değil de sevinçten ağlarız

Denizli'nin istifasının üzerinden tam 110 gün geçti.
Eğer Terim gelmeyecekse ki hiç sanmıyorum, bu kadar uzun sürede hoca bulamamanın izahı yoktur. İstifa beklemekte gereksiz, adamlar pişkin pişkin oturuyorlar. O zaman taraftarın yürüyüş falan birşeyler yapıp kamuoyu yaratması lazım.
Böyle rezalet olmaz, şu koskoca camianın düştüğü duruma bakın.
Antalya'nın dar gömlek başkanı bizimle dalga geçme cüretini nasıl kendisinde bulabiliyor?
Bu camianın önde gelenleri şu hale nasıl göz yumuyor?
Kayyuma devrolsak çok daha iyiymiş dedirttiler insana

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kardeş Allah yardımcın olsun. Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine tez vakitte bir iş kapısı açılır inşAllah sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt