Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atarlanma değil de sanki manasızca hesap soruyomuşsun gibi geldi.bişey olacağından değil hani 2 sene önce diye yazıyorsunya onu söylüyorum da atarlanma sevgili Mert hepimiz din kardeşiyiz.
![]()
Bekdemir gelmiyor
Chedjou giderse Nkoulou hamlesi yapılmalı,Nkoulou-Serdar adam yer
bjk ve fb icin ideal bir tranfer. beleşe alırlar.
bizim gibi mallarda s.aziz'i 4.5 m euro'ya alır.
Onlar alamaz Bielsa Lazio'ya istiyormuş tek sıkıntı o
İşin ironik tarafı Cas tarafından bu hafta içinde karar açıklanır ve cezamız onanır mucize filan olmazsa. Buna rağmen 4.5 milyon avro bir oyuncuya veriyoruz tuhaf bir durum.
İşin ironik tarafı Cas tarafından bu hafta içinde karar açıklanır ve cezamız onanır mucize filan olmazsa. Buna rağmen 4.5 milyon avro bir oyuncuya veriyoruz tuhaf bir durum.
Sneijder: "Ailemle ben burada çok mutluyuz. Söylemekten bıktım. Parayla ilgili sorun yaratmadım, yaratmam." (Vatan)
Dursun'un açıklaması içimi rahatlatma yerine daha fazla düşündürüyor. Malum tek ayak üstünde saniyede 20 yalan söyler. Bu arada transfer şart ama bu adam şart değil.CAS onasada onamasada transfer sart, bu durumda para vermemek icin bir sebep yok. Genel anlamda soyluyorum bunu. CAS zaten onayacak Dursun daha once aciklamisti bonservis bedellerinde bir sorun yok FFP acisindan ama yillik maas konusunda bir sinirlama var dedi.