Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CliN7IFVEAMaE01.jpg

Bekdemir gelmiyor

bu hangi ara gitti lan iyi topcu

birazdan Serdar in maliyeti KAP a düser

Takıma transfer yapacağına üzerine adam gibi bir takım alsın hirbo

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

İşin ironik tarafı Cas tarafından bu hafta içinde karar açıklanır ve cezamız onanır mucize filan olmazsa. Buna rağmen 4.5 milyon avro bir oyuncuya veriyoruz tuhaf bir durum.

İşin ironik tarafı Cas tarafından bu hafta içinde karar açıklanır ve cezamız onanır mucize filan olmazsa. Buna rağmen 4.5 milyon avro bir oyuncuya veriyoruz tuhaf bir durum.

Ben de takıldım bu konuya. Ucuza alınsa Cas'a göstermelik açıklanır hem kadro da boşaltılıyo gibilerinden de şu an kendi ayağımıza sıkıyoruz

Sneijder: "Ailemle ben burada çok mutluyuz. Söylemekten bıktım. Parayla ilgili sorun yaratmadım, yaratmam." (Vatan)

CAS onasada onamasada transfer sart, bu durumda para vermemek icin bir sebep yok. Genel anlamda soyluyorum bunu. CAS zaten onayacak Dursun daha once aciklamisti bonservis bedellerinde bir sorun yok FFP acisindan ama yillik maas konusunda bir sinirlama var dedi.

Serdarin transferi Dzemaili yada Telles satislarindan kaynaklanir

CAS onasada onamasada transfer sart, bu durumda para vermemek icin bir sebep yok. Genel anlamda soyluyorum bunu. CAS zaten onayacak Dursun daha once aciklamisti bonservis bedellerinde bir sorun yok FFP acisindan ama yillik maas konusunda bir sinirlama var dedi.
Dursun'un açıklaması içimi rahatlatma yerine daha fazla düşündürüyor. Malum tek ayak üstünde saniyede 20 yalan söyler. Bu arada transfer şart ama bu adam şart değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt