- 6 Nisan 2010
- 7.481
- 367
- 1.518
Batıyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Borsadan anlamam. Normal mi böyle bir
düşüş yoksa winter is coming mi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cas sanırım
Borsayı etkiler cas haberi resmiyette avrupaya gidemeyeceğin netleşiyor drğerini düşürür bu, bize göre düşünme taraftar zaten biliyor durumu xdZaten ceza belli. Cas ceza arttırımı yapmaz diye biliyorum onun için başka birşey olabilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Alttan hisse toplayan da olabilir ama muhtemelen Cas onadı cezayı, eğer öyle ise ve hisse o yüzden düşüyorsa o Zaman yüklü bir oranı yönetim kaynaklı hisselerimizin, medyaya haber gelmeden anormal olur o düşüşgsray hissesi az önce 5 dakikada %15 düştü arkadaşlar kötü bir haber geliyor ben diyim
Borsayı etkiler cas haberi resmiyette avrupaya gidemeyeceğin netleşiyor drğerini düşürür bu, bize göre düşünme taraftar zaten biliyor durumu xd
------------------- Poldi -----------------
Carole --------- Şnayder ----- Sabri
-------- Donk -------- Chedjou ----
Balta - Semih - Aziz - Linnes
-------------- Muslera --------------
![]()
Semih
Balta
Chedjou
Aziz
Koray
Donk
2 mevki için 6 topçu ve gelecek sezon Avrupa'da oynamayacağız
bundan dolayı mı ft trtye röportaj vermiyormuş hhaha
Ahmet Şimşirgil: Bizim Futbolculara Once Tarih Okutulmalı ! - YouTube
Ooo Dursun gidiyor mu?Dursun kulübe verdigi 10 milyon dolari niye cekti acaba. Düsen hisseler ile alakasi olabilirmi?
Fatih terim haksız. Konudan uzak profesör olsa bile sadece kendi düşüncesini ortaya koymuş bel altı vurmadan üstelik bence. Biraz ironi ciddi konuşmuş okadar işte.
Herneyse, biraz fikir söyleme özgürlüğü olmalı.
Fatih hoca bence abartı konuyu
Aslolan Galatasaray !!!
Buda biraz abartılı olduher konuyu abartıyor adam.
Yürüyen ego