Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Darida ne top oynadı be. Ah ah ortasahamızda böyle bir adam olsa fena mı olurdu?

Paraladık kendimizi Freiburg düşmüşken alalım diye.

O zaman hold on tight lads

4f5b0fbfb108937be2ea5e3fec3b3e5e.jpg

Adettendir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zaten ceza belli. Cas ceza arttırımı yapmaz diye biliyorum onun için başka birşey olabilir

Borsayı etkiler cas haberi resmiyette avrupaya gidemeyeceğin netleşiyor drğerini düşürür bu, bize göre düşünme taraftar zaten biliyor durumu xd

gsray hissesi az önce 5 dakikada %15 düştü arkadaşlar kötü bir haber geliyor ben diyim
Alttan hisse toplayan da olabilir ama muhtemelen Cas onadı cezayı, eğer öyle ise ve hisse o yüzden düşüyorsa o Zaman yüklü bir oranı yönetim kaynaklı hisselerimizin, medyaya haber gelmeden anormal olur o düşüş

------------------- Poldi -----------------

Carole --------- Şnayder ----- Sabri

-------- Donk -------- Chedjou ----

Balta - Semih - Aziz - Linnes

-------------- Muslera --------------

:o

Fatih Terim demek 4-4-2 demek mi bu nasıl bi mantık hocayı 2012 sezonundan itibaren tanıyanlar böyle konuşuyor sanırım

Serdar transferine sevindim , yıllardır isterim takıma

İlk defa izledim ve sonuna kadar Fatih Terim'e hak verdim. Hadi spor yorumcuları cahil ve yanlı diye milli takıma hocaya sallıyorlar. Sen kim oluyorsun da sallıyorsun kardeşim. Koskoca profesörsün. Ayrıca milli takım para almaz ne demek *********************. O zaman sen de katıldığın panellerden, konferanslardan alma para. Senin ihtiyacın mı var paraya? Kısaca bir profesörden son derece cahilce bir yaklaşım ve yorum olmuş. Fatih hoca ne dese haklı bu adama.

Dursun kulübe verdigi 10 milyon dolari niye cekti acaba. Düsen hisseler ile alakasi olabilirmi?

Fatih terim haksız. Konudan uzak profesör olsa bile sadece kendi düşüncesini ortaya koymuş bel altı vurmadan üstelik bence. Biraz ironi ciddi konuşmuş okadar işte.
Herneyse, biraz fikir söyleme özgürlüğü olmalı.
Fatih hoca bence abartı konuyu

Aslolan Galatasaray !!!

Fatih terim haksız. Konudan uzak profesör olsa bile sadece kendi düşüncesini ortaya koymuş bel altı vurmadan üstelik bence. Biraz ironi ciddi konuşmuş okadar işte.
Herneyse, biraz fikir söyleme özgürlüğü olmalı.
Fatih hoca bence abartı konuyu

Aslolan Galatasaray !!!

her konuyu abartıyor adam.

Yürüyen ego

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt