Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA: Everton'ın kadrosuna katmak üzere olduğu futbolcunun Sneijder değil Schneiderlin olduğu söyleniyor.
sneijder kaldı dedi dursun,ftwyi geçiniz.
SON DAKİKA: Everton'ın kadrosuna katmak üzere olduğu futbolcunun Sneijder değil Schneiderlin olduğu söyleniyor.
Terim'di ama dünkü galibiyetten sonra işler değişti.
ne oluyor galibiyet alinca onu anlamadim. Diyelim böyle birşey var Fatih terim'in adam olmadiği ispat olur ama saçma geldi.
Sneijder gitsin tabiki. Lux bizim için. Avrupada yoksun zaten. Kamyon dolu para kazanıyor.
Selçuk da maaşından indirim yapsın sonra veya sat onuda. Bunların maliyeti ve bonservisi ile takım kurarsın şampiyonluk için genç dinamik oyuncular ile.
Chedjou da sat acilen hemde ama adam bu parayı hiç bir yerde kazanamaz maalesef. Gitmez tabiki. Muslera hariç sat bütün maliyetli futbolcuları arkadaş. Yemişim Sneijder sporcuları bilmem chedjou sporcuları.
Aslolan Galatasaray !!!
Takımı genç dinamik oyuncular ile doldurursun diye eklemişim yazıda kazanılan tasarruflar ile. Asıl senin gibi zihniyetlerin yüzünden bu kulübün borcu bukadar. Neyse iyi akşamlar tartışmaya girmek istemiyorum.Sneijder olmayınca yarı sahayı geçemiyor bu takım. Hayırdır kimi yiyosun, kimi nereye satıyorsun? Yemişim böyle zihniyeti!
Takımı genç dinamik oyuncular ile doldurursun diye eklemişim yazıda kazanılan tasarruflar ile. Asıl senin gibi zihniyetlerin yüzünden bu kulübün borcu bukadar. Neyse iyi akşamlar tartışmaya girmek istemiyorum.
Aslolan Galatasaray !!!
Tamam anladım. Hayırlı işler sana. Uğraşamam şimdi seninle akşam akşam.Bi yürü git! Genç, dinamik oyuncular ile dolduracakmış. Al sana Jem Paul Karacan! Al sana Donk! Al Emrah Başsan! Doldurdun mu genç dinamik oyuncularla? Yönetime bak, kurduğun hayallere bak. Bu Dursun-Hamza zihniyetine izin yok. Sneijder bir yere gidemez, gitmeyecek!