Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKİKA: Everton'ın kadrosuna katmak üzere olduğu futbolcunun Sneijder değil Schneiderlin olduğu söyleniyor.

Sneijder gitsin tabiki. Lux bizim için. Avrupada yoksun zaten. Kamyon dolu para kazanıyor.
Selçuk da maaşından indirim yapsın sonra veya sat onuda. Bunların maliyeti ve bonservisi ile takım kurarsın şampiyonluk için genç dinamik oyuncular ile.
Chedjou da sat acilen hemde ama adam bu parayı hiç bir yerde kazanamaz maalesef. Gitmez tabiki. Muslera hariç sat bütün maliyetli futbolcuları arkadaş. Yemişim Sneijder sporcuları bilmem chedjou sporcuları.

Aslolan Galatasaray !!!

SON DAKİKA: Everton'ın kadrosuna katmak üzere olduğu futbolcunun Sneijder değil Schneiderlin olduğu söyleniyor.

sneijder - linnes paketi yapmak istiyor da olabilirler

şifaen bilgi aktarımı sırasında böyle yanlış anlaşılmalara yol açılabiliyor

İyide Evorton 7.5 vermişse ve Sneijder'de gitmek istemişse yönetimin yapabileceği bir şey yok ki burada iş Sneijder'in isteğinde bitiyor. Zaten adam geldiğinden beri her sene gidiyor diye haber yapılıyor.

Ftw yaşıyor mu? Hadi yeniler inanıyorda eskiler niye söylemiyor Adam sallıyor direk

ne oluyor galibiyet alinca onu anlamadim. Diyelim böyle birşey var Fatih terim'in adam olmadiği ispat olur ama saçma geldi.

Mesaj 20'sinde gelmiş.20'sinde 0 puanla sonuncuyduk ve olası başarısızlıkta Terim dönebilirdi.Galibiyetten sonra gelme ihtimali düştü.

Ftw nin taaa diyorum adam yalancı dalaylama bi herif inanmayın ağır sövmek istedim bu adama :D

Bu yönetim Türkiye dışından oyuncu alamaz. Kapasiteleri yok. Hatta ileri gideyim görüşme dahi ayarlayamazlar. Rodellega iyidir-kötüdür, faydalı olur-olmaz orası tartışılır. Hatta belki iyi bile olabilir ama mesele o değil. Dünyada başka oyuncu mu yok biz sürekli hep Türkiye içinden oyuncu bakıyoruz. Rodellega Türkiye gelene kadar gayet vasat altı bir oyuncuydu. Fulham'dan alınsa herkes isyan ederdi burada.

Yahu arkadaş madem futbolcudan anlamıyorsunuz gidin sorun scout ekibine. Hiç fena iş çıkarmadılar geçen sene. Türkiye haricinde oyuncu mu yok Allah aşkına...

Sneijder gitsin tabiki. Lux bizim için. Avrupada yoksun zaten. Kamyon dolu para kazanıyor.
Selçuk da maaşından indirim yapsın sonra veya sat onuda. Bunların maliyeti ve bonservisi ile takım kurarsın şampiyonluk için genç dinamik oyuncular ile.
Chedjou da sat acilen hemde ama adam bu parayı hiç bir yerde kazanamaz maalesef. Gitmez tabiki. Muslera hariç sat bütün maliyetli futbolcuları arkadaş. Yemişim Sneijder sporcuları bilmem chedjou sporcuları.

Aslolan Galatasaray !!!

Sneijder olmayınca yarı sahayı geçemiyor bu takım. Hayırdır kimi yiyosun, kimi nereye satıyorsun? Yemişim böyle zihniyeti!

Sneijder olmayınca yarı sahayı geçemiyor bu takım. Hayırdır kimi yiyosun, kimi nereye satıyorsun? Yemişim böyle zihniyeti!
Takımı genç dinamik oyuncular ile doldurursun diye eklemişim yazıda kazanılan tasarruflar ile. Asıl senin gibi zihniyetlerin yüzünden bu kulübün borcu bukadar. Neyse iyi akşamlar tartışmaya girmek istemiyorum.

Aslolan Galatasaray !!!

Takımı genç dinamik oyuncular ile doldurursun diye eklemişim yazıda kazanılan tasarruflar ile. Asıl senin gibi zihniyetlerin yüzünden bu kulübün borcu bukadar. Neyse iyi akşamlar tartışmaya girmek istemiyorum.

Aslolan Galatasaray !!!

Bi yürü git! Genç, dinamik oyuncular ile dolduracakmış. Al sana Jem Paul Karacan! Al sana Donk! Al Emrah Başsan! Doldurdun mu genç dinamik oyuncularla? Yönetime bak, kurduğun hayallere bak. Bu Dursun-Hamza zihniyetine izin yok. Sneijder bir yere gidemez, gitmeyecek!

Serdar Aziz yine fena transfer değil ancak Chedjou ve Semih'ten bonservis kazanıp yanına üst düzey bir isim monte edilmeli.

Tabi fiyat konusunda soru işaretleri hakim eğer ki 3 Mn € civarı bir bonservis ile kazandırdıysak takıma problem yok yada daha düşükse.

Rodallega iyi bir yedek olur önüne daha iyi bir isim gerekli umarım Dembele alınır.

Jan Olde Riekerink kalsın tabiki şu ölü kadroyla bile iyi işler yapmaya başlamıştı adam Sinan+Bruma+Dembele gibi genç topçuları parlatır kesinlikle hem takıma defans yapmayıda öğretti ama bu adama iyi bir kondisyoner lazım hemde dünyanın en iyilerinden bir kondisyoner

Bi yürü git! Genç, dinamik oyuncular ile dolduracakmış. Al sana Jem Paul Karacan! Al sana Donk! Al Emrah Başsan! Doldurdun mu genç dinamik oyuncularla? Yönetime bak, kurduğun hayallere bak. Bu Dursun-Hamza zihniyetine izin yok. Sneijder bir yere gidemez, gitmeyecek!
Tamam anladım. Hayırlı işler sana. Uğraşamam şimdi seninle akşam akşam.

Aslolan Galatasaray !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt