Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerisi hikaye değil işte al veya alma ondan bahsetmiyorum ben.

Klose'nin ne işi var diyorsun, Eto'o gelse 20 gol atar diyorsun.

Bu da çelişkinin kralı.

Yoksa herkesi ikna etmek gibi bir kaygım yok.

güzel kardeşim +35 kimseyi takımda istemem hagi gelsin hagiyi istemem normalde ama etoo bu sene bu lige gelip yatmadı sallamadı gelse rahat gol atar diğerlerinin hiçbirisinin garantisi yok aradaki fark bu

güzel kardeşim +35 kimseyi takımda istemem hagi gelsin hagiyi istemem normalde ama etoo bu sene bu lige gelip yatmadı sallamadı gelse rahat gol atar diğerlerinin hiçbirisinin garantisi yok aradaki fark bu

Hagi'yi karıştırma yav Hagi 55 yaşında ben çıkıp oynayacağım dese oynar o ayrı konu.

Eto'o da gelse onun da iyi oynama garantisi yok, avantajı ligi tanıması olabilir ama ben de Klose'nin profesyonellik anlayışıyla %99 katkı sağlayacağını söyleyebilirim.

Tartışmanın odağı yaş meselesi ise gerçek budur.

Adam bizim maçta bile oyuna girdikten sonra 20 dakikada neler yaptı hiçbir maçını izlemediyseniz onu izleseydiniz bari.

Daha 1-2 ay önce Palermo deplasmanına veya Inter'e karşı çıkıp neredeyse tek başına kazandırdığı maçlardan falan bahsetmiyorum.

dembele şayet tekrar gündemdeyse sneijdere benziyo süreç...

Eren Derdiyok'u k.pasa 3.5'a bırakıyordu sanırım. Ama fb ve tsnin de gündeminde.
Donk'u bunlara geri verip 2-2.5 milyon euro bonservis teklif edelim. Gerekirse 1-2 çöpü daha takas olarak kullanabiliriz.

bilal bursaspora gitmese ne olacak ? bizim cepten extra para daha mi cikacak?

Dembele ile eren derdiyoku bitirirsek çok büyük is yaparız lakin dursun musade etmez.
Onlibero için hiç isim geçmiyor,supriz olur mu?

Orta saha alınmayacak. Dzemaili ile devam edeceğiz diyecekler.

Forvete de Rodallega'yı alacaklar. Umut takımda kalacak, "Umut iyi bir yedek. Tecrübeli bir oyuncu" vs. diyecekler.

2016/17 Galatasaray:

Muslera
Linnes Chedjou Serdar Carole
Dzemaili Selçuk
Sinan/Bruma Wesley Podolski
Rodallega

Telles-7m Porto
Dzemaili 3m Genoa
Chedjou 4m Marsilya
Jose 2m Mainz
Bonservis kazanabileceğimiz isimleri yazdım..

Caceres bedava
Emre Taşdemir 2m ya da verboom,lukaku gibi bir yabancı sol bek
Eren Derdiyok 4.5+Umut+Olcan
Dembele bedava
Kranevitter 1m kiralık
Niasse 1m kiralık
Kerem Demirbay 2.5m

Muslera(Cenk)
Linnes(sabri-semih) Caceres(Koray) Serdar(Balta) Carole(Emre Taşdemir)
Kranevitter Selçuk(Kerem)
Sinan(Bruma) Sneijder(Emrah) Podolski(Niasse)
Eren(Dembele)

Umutu biryere gönderemezlerki unutun, adam yasi 33 bir yil daha sözlesmesi var, aldi para belli, sonucta umut simdi baska bir takima gitmis olsa ve 2 yillik bir sözlesme imzalasa belki galatasarayda bir yilda kazandigi parayi alacak, neden gitsinki?

Transfer gelince ben yasi 29 veya 30 gelmis biraz ün yapmis ve pahali adami istemem bu takimda, zaten yas sorunu var bizde, gidin carole tarzi 4-5 adam alin fransa ikinci liginden görün bakin bu takim nasil sampiyonluga oynuyor.

Transfer gelince ben yasi 29 veya 30 gelmis biraz ün yapmis ve pahali adami istemem bu takimda, zaten yas sorunu var bizde, gidin carole tarzi 4-5 adam alin fransa ikinci liginden görün bakin bu takim nasil sampiyonluga oynuyor.

Buna ek olarak altyapıdan daha fazla oyuncu eklenmeli a takım kadrosuna.
Avrupa'da olmadığımız bir sezondan daha uygun bir zaman olamaz bunun için.

Hala türkiye siniri disindan futbolcu gelecek gibi bir zihniyet var burda. dursun türkiyeden hem yerlileri hemde yabancilari toplar. kime calistigini belli degil, ama birlerini zengin yaptigni biliyor

uhrencup.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt