Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
L3GnZJ.jpg

oha yaw oha kardeşim haramdır bu para ne böyle ya tamam para çok oraya buraya saçıyorsunuz da ayıptır be kardeşim bu primlerle kaç tane tesis açarsın ülkede rezalet ya kapitalizm in en rezil hali türkiyede artık buna eminim çok para bizi bozuyor türkler ayarsız

Kimse kusura bakmasın ama bu düpedüz soygundur. Bu prim olayı derhal kaldırılmalıdır. Dinleri imanları para olmuş şerefsizlerin.

Ben futbolcu olsam böyle turnuvalara katılabilmek için ölesiye mücadele ederdim sahada, bizimkilere ancak para vereceksin ki katılabilsinler. Insanların ödedikleri vergiler bu sahada koşmaya bile tenezzül etmeyen milyonluk eşşeklere gidiyor. Haram zıkkım olsun.

Örnek biraz uçuk ama Ronaldo örneği her zaman saygıyı hak ediyor bence. Adam neler kazandı neler ama hâlâ yeni rekorlar kırmak için çabalıyor ediyor. Sevmezsin beğenmezsin ama adam istiyor bir kere abi.

Bizimkilerde ne bir istek ne bir azim ne bir hedef. Hiç birşey yok ancak hak etmediğiniz paraları cukkalayın siz. Işte bu yüzden de hiç biri yurt dışına çıkmak istemiyor çünkü orada it gibi çalışmaları gerek, burada ise istedikleri gibi at koşturuyorlar ne de olsa futbolcuya göre düzen kurulmuş. Lanet olsun size.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Son düzenleme:
bugün Dursun yine bi bomba patlatir gibi

Kimse kusura bakmasın ama bu düpedüz soygundur. Bu prim olayı derhal kaldırılmalıdır. Dinleri imanları para olmuş şerefsizlerin.

Ben futbolcu olsam böyle turnuvalara katılabilmek için ölesiye mücadele ederdim sahada, bizimkilere ancak para vereceksin ki katılabilsinler. Insanların ödedikleri vergiler bu sahada koşmaya bile tenezzül etmeyen milyonluk eşşeklere gidiyor. Haram zıkkım olsun.

Örnek biraz uçuk ama Ronaldo örneği her zaman saygıyı hak ediyor bence. Adam neler kazandı neler ama hâlâ yeni rekorlar kırmak için çabalıyor ediyor. Sevmezsin beğenmezsin ama adam istiyor bir kere abi.

Bizimkilerde ne bir istek ne bir azim ne bir hedef. Hiç birşey yok ancak hak etmediğiniz paraları cukkalayın siz. Işte bu yüzden de hiç biri yurt dışına çıkmak istemiyor çünkü orada it gibi çalışmaları gerek, burada ise istedikleri gibi at koşturuyorlar ne de olsa futbolcuya göre düzen kurulmuş. Lanet olsun size.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Önceden de böyleydi bizim türk fubolculari böyle...2000 de hakan sükür ün Jeep olayi vardi tam rezilik cikmisti

Onuda yapabilir kapasite var onda baya kufurluk

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaç aydır söylediği yalanları düşünüyorum -videolar bile yapıldı- şu divan ve bu kongre üyelerinin vasfı ne? Ne halt yemeye üyeler? Ne kadar Galatasaray'lılar?

Kaç aydır söylediği yalanları düşünüyorum -videolar bile yapıldı- şu divan ve bu kongre üyelerinin vasfı ne? Ne halt yemeye üyeler? Ne kadar Galatasaray'lılar?
Söylediği bir doğruyu hatırlamıyorum ben
Geldiginden beri taraftara şirin olmaya çalışıyor onu da beceremiyor beceriksiz.
Ben bu adamın samimiyetini de gs liligini de inanmıyorum.

Ulan bu ülkede müthiş taktisyen hocalar var sanki de Rikerink olmazmış. Hamza Akhisar'dan geldi 3 kupa aldı. İsmail Kartal az daha şampiyon olacaktı, süper kupayı aldı. Yeterki milyonluk eşşekler oynamak istesin her türlü şampiyon oluruz.

Söylediği bir doğruyu hatırlamıyorum ben
Geldiginden beri taraftara şirin olmaya çalışıyor onu da beceremiyor beceriksiz.
Ben bu adamın samimiyetini de gs liligini de inanmıyorum.

Adam sadece Galatasaray ismini kullanıp kendi işinde prim yapıyor. Düşünmemeye çalışıyorum, başkan olduğu her saniye kulübe ve ömrümüze zarar.

Ben rikerinkin altyapıda başarılı olacağına inanıyorum ama bu t.d macerasıyla onada yazık olacak.
Transfer konusunda o kadar berbat bi hal varki yalan olduğunu bildiğim halde twiterda kolpacilari takip ediyorum okuyorum bi umut diye sevgili dursun sağolsun bu hallere düşürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt