Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı geceler nöbetçi dostlar
Allah(c.c)tan umut kesilmez...

Dembelenin bi kaç videosuna baktım yoksa tanımam ama gelirse umutluyum iş yapabilir...

Telles 7.5 milyon
Rodriguez 1.5( forma şansı vermek gerekiyordu)
Dzemaili 3 milyon
Chedjou 4 milyon
Birkaç çöpüde sat 20 milyon bütçen oluşur zaten.

2 forvet Dembele bonservissiz---Rodellega 2 milyon de düz
2 orta saha Kravenitter 1 milyon kira---M'Villa 3 milyon
1 Stoper +1.90 lider bi stoper 5 milyon---Serdar 4.5 milyon
1 sol bek Jordan Lulaku 3 milyon
Toplam 18 milyon harca taş gibi kadronu kur.
Daha yolladigin diğer çöpler var sözleşmelerinden maaş yükünden kurtulursun al sana kar bu kadar mi zor bunu planlamak yapmak beyinsizler topluluğu.

M'vila'yı 3'e almak hee, yok daha neler... Adamin sözleşmesi bitiyor 6 ay sonra, bu kozu kullanarak belki 7.5 milyona falan alınabilir daha düşüğe alınma ihtimali sıfır.

Tabi bir de bizim yönetimin bu adamdan ve durumundan haberdar olduğunu hiç sanmıyorum. Bana kalsa 10 milyon verip söküp alacaksın 7 yıl kafan rahat efsane ortasahan olacak. Beleşe Dembele'yi de bağladın mi işlem tamam. Yani ne varsa M'vila'ya basmak lazım Serdar Aziz gibiler değil.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
M'vila'yı 3 e almak hee yok daha neler? Adamin sözleşmesi bitiyor 6 ay sonra bu kozu kullanarak belki 7.5 falan alınabilir daha düşüğe alınma ihtimali sıfır.

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncu gelmeyi isterse 3'e gelmesi olasidirda ben sezon başi antremani ne olacak onu düşünüyorum. Geçen sene gibi olmasin yine 2. yari düşmeyelim. abd'li gelse iyi olur.

Nevzat Dindar
‏@nevzatdindar
Rodallega'nın 1.7 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi 30 Haziran'a kadar geçerli.. Bu tarihten sonra Akhisar'la masaya oturmak zorundasınız

Bizim Dursun 30 haziran'in geçmesini bekliyor Ondan sonra hamle yapar. 4.5 5 milyyon euro vermeden içi rahatlamaz işbilmezin.

Ulan bu ülkede müthiş taktisyen hocalar var sanki de Rikerink olmazmış. Hamza Akhisar'dan geldi 3 kupa aldı. İsmail Kartal az daha şampiyon olacaktı, süper kupayı aldı. Yeterki milyonluk eşşekler oynamak istesin her türlü şampiyon oluruz.

Suan elimizdeki kadrodaki oyuncularin kicina 250 beygirlik motor taksan yine sampiyon olamayiz.

Bu gün hareketlilik olur heralde en basitinden rikerink hocam açıklanır heralde

Telles 7.5 milyon
Rodriguez 1.5( forma şansı vermek gerekiyordu)
Dzemaili 3 milyon
Chedjou 4 milyon
Birkaç çöpüde sat 20 milyon bütçen oluşur zaten.

2 forvet Dembele bonservissiz---Rodellega 2 milyon de düz
2 orta saha Kravenitter 1 milyon kira---M'Villa 3 milyon
1 Stoper +1.90 lider bi stoper 5 milyon---Serdar 4.5 milyon
1 sol bek Jordan Lulaku 3 milyon
Toplam 18 milyon harca taş gibi kadronu kur.
Daha yolladigin diğer çöpler var sözleşmelerinden maaş yükünden kurtulursun al sana kar bu kadar mi zor bunu planlamak yapmak beyinsizler topluluğu.

lukaku'yu 3m euro'ya vermezler.

m'villa'yıda 10'dan aşağı bırakmazlar. kaldı ki bu yasta bize gelmez.

1.700 bizimkilere az gelmiştir şöyle 3-4 vermeden alamazlar rodellegayı

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbeke geçen sezon İbrahimoviç yazıldı çizildi hiç sesini çıkartmadı yalanlamadı sonra transfer sezonu kapandı dediki hata yaptık yalanlamaıydı ve bizi bu şekilde oyaladı. Devre arasında trasnferele yapacağız dedi tarihler verdi ama devre arasınıda geçirdi bizede geçirmiş oldu. ve seson sonu teknik direktör yok fatih terim algısı yaratıldı yalanlamada yapmıyor ve alttan alttan reikerinki bize alıştırıyor basında çıkmaya başladı anlaştığımız ayhan akmanda yardımcısı olacak ben dünyada tek ayak üzerinde bu kadar yalan konuşan bir adam görmedim bizleri çok iyi kandırıyor helal olsun.

1466978262349.jpg

Serdar Aziz'i renklerine bağlayan ve Hugo Rodallega ile prensipte anlaşmasına varan Galatasaray, diğer transferler için kararını yarın veriyor. Yönetim kurulu toplantısında listedeki isimleri masaya yatıracak sarı-kırmızılı idareciler, alınması planlanan oyuncularla ilgili rotasını belirleyecek. Galatasaray'ın listesinde ilk sıradaFulham ile sözleşmesi sona eren 19 yaşındaki Fransız golcü Moussa Dembele yer alıyor.

sabah

Dursun Özbeke geçen sezon İbrahimoviç yazıldı çizildi hiç sesini çıkartmadı yalanlamadı sonra transfer sezonu kapandı dediki hata yaptık yalanlamaıydı ve bizi bu şekilde oyaladı. Devre arasında trasnferele yapacağız dedi tarihler verdi ama devre arasınıda geçirdi bizede geçirmiş oldu. ve seson sonu teknik direktör yok fatih terim algısı yaratıldı yalanlamada yapmıyor ve alttan alttan reikerinki bize alıştırıyor basında çıkmaya başladı anlaştığımız ayhan akmanda yardımcısı olacak ben dünyada tek ayak üzerinde bu kadar yalan konuşan bir adam görmedim bizleri çok iyi kandırıyor helal olsun.

Aaaa renktaş ayıp ediyorsun çok değerli başkana, devre arasında 6 aylık sözleşmesi bulanan süperstar Donk'a 2.5milyon euro verdik. Yüzyılın transferiydi Barça ManU istiyordu..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt