Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[FONT=&quot]Real Madrid boss Zinedine Zidane has no place for [/FONT]Lucas Silva[FONT=&quot] in his squad next season.
[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

aga biz burda akhisar vol 2 yolundayiz sende elin adamina üzülüyorsun
Valla dursun gibi bir şapsala üzülceğime messi ye üzülürüm daha iyi
Türkiyedeki futboldan soğudum renktaş biz reale kök söktüren takımı 3 ayda dağıttılar ne zaman ileri gitsek ara açılda el attılar
Fener her sene 10 15 puan hakemlerle penaltıyls alıyor her hafta hakem tartışması 0 eğlence bol kavga aptal aptal transferler kapanan anadolu takımları Allah aşkına şu lig zevkli mi şimdi?

Gerçekten Galatasaraya gönülden bağlıyız ama artık sadece Cl maçları zevk veriyo bana

Hem gerçekten çok şanslı bir nesiliz hem messi hem ronaldo artı ibra bu adamlar diğer eski efsanelerden çok ama çok öndeler kim ne derse desin onları izlemek benim için daha önemli

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

TRANSFER | Juventus, Barcelona'dan ayrılan Dani Alves (33) ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Klose+Andone ile hocamızın 2 forvet talebine cevap verelim.

yarin hocamiz belli oluyor herhalde

Bence bunlar andoneyi aldilarsa yaninada dembeleyi değil rodellegayi alacaklar

İnanılmaz yanlış bir hamle olur..Bu kadar enayilik yapmazlar herhalde..

Rodellaga kesinlikle elimizde patlar kaçarı gideri yok.. 2.Donk vakası olur..

Yapılacak basit aslında ama bu asalakların kafaları bi türlü basmıyor..

Dembele veya Doumbia gibi bi kalburüstü isim alacaksın.. yanına genç bir brezilyalı ve genç bir Türk forvet mesela Enes olabilir..

Orasahamız yürüyen Selçuk'a emanetse yanarız.. Sneijder Selçuk'un yerinde oynasın.. Arkasına Alex Song ve Melo'yu alalım...

Stopere Serdar geldiğine göre yanına bi yırtıcı kule koymak şart..

Podolski'den Serdar Aziz paylaşımı.

Cl-GgL6WQAAPwTu.jpg

Podolski'den Riekerink paylaşımı.

Cl-PnJmWQAAYofq.jpg

h.o

Poldi'nin riekerink le arasi iyiydi

Riekerink anlastigini söylemistir bize h.o demek düser

Son düzenleme:
Rikerink is yapar nedense öyle bi izlenim veriyor bana ligin sonlarına doğru iyi toparladı takimi kondisyon ve kadro berbat iken bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt