Mert Aslan
Ulubatlı Souness
- 31 Mart 2012
- 31.168
- 6.379
- 1.633
Delaney basketbolcu değil miydi ağalar ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
valla Delaney denince benim de aklıma hep Malcolm Delaney geliyor inşallah bundan sonta Thomas Delaney gelirDelaney basketbolcu değil miydi ağalar ?
hamsispor alıcakken devreye girmisiz.onlar 2 teklif etmis araya girip 2,5 vermisiz.evet fabian olan.
hiçbiri iyi değil bunların yardımcı olması demek Umut-Olcan-Sabri devam demek yokmu ulan başka antrenör dünyadaErgün iyidirde, ayhan ne ayak
Willian J.
Bruma-Sneijder-Sinan
Delaney-Selçuk
Carole-Serdar-Transfer-Linnes
Muslera
Ligin üstünden geçeriz, beyler. Dursun'a bile sövemeyiz bu kadro kurulursa.
Podolski'yi Çin'e sattım ben, Podolski'den bu sezon kurtulmazsak bir daha da kurtulamayız.Podolski'yi ne yaptin aga, bu arada willian jose balon haber
Podolski'yi Çin'e sattım ben, Podolski'den bu sezon kurtulmazsak bir daha da kurtulamayız.
O zaman yine batarız, net. Podolski denen kağnı reyis başarılı bir takımda ancak 65'te oyuna girip birkaç tane şut atsın diye tutulur, öbür türlü 3'e 5'e bakmadan satılır yerine adam gibi birisi oynar. Mücadele herşeydir, özellikle kanatlarda önde oynayan oyuncunun bekine yardım etmesi elzemdir, Podolski bunu yapmıyor.Podolski gitmeyecegini soyledi, zaten podolski'ye 5m'dan fazla teklif gelmez, o yuzden kalir... 90 dk fazla is yapmasada gollerini atiyor, solda poldi sagda sinan oynar ve bruma malesef yedekte bekler.