Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca Riekerink,yardımcılar Ergün,Ayhan ve Orhan olacak gibi.

R3pbra.png

Hasan Şaş, yorumculuk yaptığı dönemde İzlanda-Türkiye maçı öncesinde "İzlandalılar topu elleriyle bile 3 defa götüremez" demişti.

Twitter

Şaka mı la bu

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

arif erdem ve emre aşık olmalıydı ekipte rezalet

Willian J.
Bruma-Sneijder-Sinan
Delaney-Selçuk
Carole-Serdar-Transfer-Linnes
Muslera

Ligin üstünden geçeriz, beyler. Dursun'a bile sövemeyiz bu kadro kurulursa.

O değilde ülkeler bölünüyor,savaşlar çıkıyor,dünyanın sevdiği şahsiyetler toprak oluyor, Ronaldo yaşlanıyor, Messi,Aguero milli takımı bırakıyor,dünya da herşey değişiyor ama paragöz,sinsi,yüzsüz,iki yüzlü,kazma,sülük,yeteneksiz,içten pazarlıklı,kazma,balta,sevimsiz,görgüsüz,sonradan görme Sabri Sarıoğlu yakamızı bırakmıyor.Ne zaman kurtulacaz bu lanetten.?

Son düzenleme:
Podolski'yi Çin'e sattım ben, Podolski'den bu sezon kurtulmazsak bir daha da kurtulamayız.

Podolski gitmeyecegini soyledi, zaten podolski'ye 5m'dan fazla teklif gelmez, o yuzden kalir... 90 dk fazla is yapmasada gollerini atiyor, solda poldi sagda sinan oynar ve bruma malesef yedekte bekler.

Podolski gitmeyecegini soyledi, zaten podolski'ye 5m'dan fazla teklif gelmez, o yuzden kalir... 90 dk fazla is yapmasada gollerini atiyor, solda poldi sagda sinan oynar ve bruma malesef yedekte bekler.
O zaman yine batarız, net. Podolski denen kağnı reyis başarılı bir takımda ancak 65'te oyuna girip birkaç tane şut atsın diye tutulur, öbür türlü 3'e 5'e bakmadan satılır yerine adam gibi birisi oynar. Mücadele herşeydir, özellikle kanatlarda önde oynayan oyuncunun bekine yardım etmesi elzemdir, Podolski bunu yapmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt