Halil Tolga KARAAKIN
Tecrübeli Üye
- 6 Aralık 2014
- 6.252
- 335
- 868
Ne yani şimdi Şino-Selçuk-Belhanda aynı anda kadroda mı olacak?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyorsun pavorettihah şöyle
yola gelin
Nasil bir takimGooooooollllll
Osterds yedi.
geç bu işleri yavrucum
Sneijder kalırsa gelmez diye düşünenler var ama alakası yokFeghouli'nin kesinlikle gelmesi gerekiyor.
Solda da o kadar ağır oyuncu yaramaz. 100 olan performansın max 60'ını alırsın ki onu da zaten 2 milyon euroluk topcular da verir.Belhanda 8 numara oynayamaz
Mecburen solda oynayacak
Kim gelir onemli olan o. Simdi adi gecenlere bakarsak son gunlerde en yakin oyuncu Vainqueur ve dun beIN Sports'un iddiasina gore Willian Arão. Vainqueur bildigimiz 6 numara, yani direk Tolga'nin yerinde oynar eger gelirse. Diger Brezilyali eleman da hem 6 hem 8 numara diyorlarmis.Valla gelsin ama gelen adamın Tolga'dan iyi olacağını hiç sanmıyorum. Tolga sakatlanmazsa sezonun oyuncusu olur bence. O zaman Belhanda'nın ya da Sneijder'in kesik yemesi lazım, Selçuk'u araya katmadım bile ama puştluk yapıp bu formuyla Tolga'yı kesersen arkanda kimse kalmaz yani.
Ne yani şimdi Şino-Selçuk-Belhanda aynı anda kadroda mı olacak?
Ne ağladın be Ozan
Feguli gelmeyip semih kalıyorsa yaziklar olsun.

Pek ihtimal vermiyorum ama''ZATEN'' ama açıklamayı dakikalar önce yaptı renkdaş ve diyor ki ''Galatasaray kalmamı istiyor''.
Kadrolara #10 Sneijder yazalım.
Bence Belhanda Bruma'dan eksik yapmaz savunmayı. Feghouli zaten savunma yardımı üst düzey adam.
Tabi mutlaka sağlam ortasahalar almak gerek ama çok da korkmayalım.
Izlemedim renkdaş açtım gol oldu.
Bakıyorum da sen kendini iyice bi bok sanmaya başladın ozanla git bela arama bebe
Ne diyorsun pavoretti
Bizi el alem ne karıştırma
Biz bir oyuncu gidecek diye takım yenilsjn diyecek kadar düşmedik çok şükür
Galatasaray forması giyeni sonuna kadar destekleriz adam olduğu sürece
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Belhanda'yı aldık bir kere ama transferi pekte gerekli değildi açıkçası. Şimdi nereye koyacaksın, solda ağır kalacak ayrıca Garry fişek gibi başladı formayı vereceğini sanmıyorum. 8 numara desen yumuşak kalabilir, 10 numarada Sneijder'den iyi değil dürüst olalım. Dünyada hiçbir takım 10 numarada Belhanda'yı, Sneijder'e tercih etmez. 8'de oynayacak gibi muhtemelen Selçuk'ten kötü olacağını sanmıyorum ama bütün yük Tolga'ya binecek yine ortada.
Semih gider mi sence renkdaş benim akıl tahayyül sınırlarım almıyor sarı pipinin gideceğini.Feguli gelmeyip semih kalıyorsa yaziklar olsun.