Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------------Muslera----------------

Mariano-----Maicon------Serdar------Strinic

---------Vain--------------Belhanda------------

Feghouli----------Sneijder-----------Gary

-------------------Gomis----------------------

Şimdi 20 milyon bütçe daha var.
Mariano---4 milyon
Strinic ----3 milyon
Vain-------4 milyon
Feghouli--6 milyon
Kadro en kötü bu olursa 1 yıl idare etmeliyiz veya Kono gibi veya İmbula-Lemina gibi fırsat transferleri gelişirse harika olur.Sevilla satmak istemese de Mariona baskı yapabilir.Adam 31 yaşında ve garibim en fazla 1 milyon alıyordur.Bizim 2-2.5 milyonu duyunca tası tarağı toplamaya başlamıştır.Selçuk da 1 yıl yedek kalır,sonra Şino ile beraber veda yaparız.

A Spor‏ @asporcomtr
"Sofiane Feghouli Aslan oluyor"

Feguli gelecek, trollük yapmayın.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Selçuk ve Sneijder aynı anda sahada olduğu sürece hiçbirşey değişmeyecek. Sneijder kaldı Belhanda sola kaydı şimdi bide o kanat muamma 10 m euroluk yatırım yapıyorsun ama adamı mevkisinde oynatamayacaksın müthiş planlama gerçekten

Ozur dilerim araya giriyorum ama selman sneijder'i aradim konustum flan dedi bence ozan ondan dolayi oyle soyledi.

Mesele arayıp konuşması değil yahu. olay Fener Ağlama esprisi.. Bunu anlayacak kadar kapasitesi vardır diye düşünüyorum Ozan'ın.

Ne güzel konuyu okuyorum

2 sayfada bir bi herif Semih gitmez diyip duruyor, bir diğeri de Feghouli gelmez diyor ha bire. Anladık tamam. Aptal değiliz, 40 kere yazmanıza gerek yok. Ne kadar komik işler...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alper Altun

Erken mi sevindik Sneijder olayına ne dersin?

Bu kadar süre gerçek bir haberin gelmemesi düşündürücü. AL maçından sonra Florya'da Tudor ile görüşecek diyorlar.

Gürkan Karadeniz

gürkan ben sana veled demedim selmanla ilgili postumda, genel twitter veledlleri için konuştum. onumu yanlış anladın sen? boşu boşuna hakaretler savurduk birbirimize eğer öyleyse

Sahsi fikrim, biraz da futbolu biliyorsam, Selcuk, Sneijder ve Belhanda ayni anda sahada olamaz. Olmamali da. Eger tempolu ve degisik bir Galatasaray izlemek istiyorsak tabi.

Östersund maci 1-1 bitti

ee9678f817061a1e06767a936ee5cdc7.jpg

Paket yapalim prag a

Madem wesley kalıyor ozaman adam gibi 2 bek alalım sağlı sollu yardırsınlar belhandayı da kanat oynatmaktan kurtarırız.

....................... .. Muslera..................
Liechtensteir..Maicon..Neto..Transfer
............................ Tolga.........................
................. Lemina....... Belhanda........
........................... Sneijder..................
.................Transfer........Gomis..........

Gamaspor‏ @gamaspor
Sevilla, Mariano için Galatasaray'dan teklifi reddetti. Futbolcu ancak sözleşmesini uzatmaya yanaşmazsa satılacak [Estadio Deportivo]

Gama, Gökmen gittikten sonra bitti resmen

Sürekli alıntı habere ve uydurmaya döndü

@Gürkan Karadeniz

gürkan ben sana veled demedim selmanla ilgili postumda, genel twitter veledlleri için konuştum. onumu yanlış anladın sen? boşu boşuna hakaretler savurduk birbirimize eğer öyleyse

Aynen öyle anladım, ortada bir yanlış anlaşılma var o zaman. Problem yok Ozancım.

Ayrıca selmanın yazıklarını da Fener Ağlama esprisi için paylaştım.

Madem wesley kalıyor ozaman adam gibi 2 bek alalım sağlı sollu yardırsınlar belhandayı da kanat oynatmaktan kurtarırız.

....................... .. Muslera..................
Liechtensteir..Maicon..Neto..Transfer
............................ Tolga.........................
................. Lemina....... Belhanda........
........................... Sneijder..................
.................Transfer........Gomis..........
Feguli nerede oynayacak renkdas

Gomis
Belhanda Sneijder Feghouli

bence iyi olur, ama orta saha da saglam olmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt