Transfer Nöbeti (ARŞİV 7)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli işi ne oldu
Bugünde transfer ettikmi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belhanda o mevkide oynayabilir mi tam emin değilim ama oynayabilirse geriden oyun kurmada ve Sneijder'in geriye gelmesini engelleyip ilerde daha fazla topla buluşmasını sağlayabilir ama burda kilit olay Selçuk'un 11 dışında kalmasıdır. Bilmiyorum şu diziliş başarılı olur mu,

---------------------Gomis--------------------------
Garry--------------Sneijder--------------Feghouli
------------Vainquer----------Belhanda-----------

Yada Belhanda yanında defansif yönü kuvvetli olan başka bir oyuncuda olabilir. Ama Belhanda o mevkide hiç oynadımı bilmiyorum.

Nice'de 3'lunun solunda oynadi. yaninda defansif yonu iyi bi oyuncu + iyi bi bek transferleriyle pek sorun olmaz. Gecen sezon yedigimiz goller de beklerin de katkisi buyuktu.

bcdf9a9579933239a0b1b422d4e09a5f.jpg

ben kendimi birşey sanmıyorum da senin derdini anlamadım selmanın avukatımısın sen söyle ona kendi gelsin bebelerini yollamasın karşıma
Asıl ben seni anlamadım Ozan,
Sneijderin kalma haberlerine sevinen briyim Selman da bunu destekleyen tweetler atmış, paylaştım. Senin çıkışın ise veledleri sevindiriyor oldu. Hoş mu şimdi bu

Semih gider mi sence renkdaş benim akıl tahayyül sınırlarım almıyor sarı pipinin gideceğini.

Her an eyvallah kardeşim deyip 3 yıl uzatacak gibi duruyor.
Yarin kamptan ayrilacak diyor beIN Sports, yarin anlariz herhalde.

Sneijderin kalma haberlerine sevinen briyim Selman da bunu destekleyen tweetler atmış, paylaştım. Senin çıkışın ise veledleri sevindiriyor oldu. Hoş mu şimdi bu

kardeşim sevin sevincine laf eden yok ki selman kolpacı bir herif bunu belirttim senlik bir durum yok oto boka atlama öyle gereksiz polemik yarattın şuan

Sakin olalim.

Kavga etmeyelim.

large.jpg

Yasin'i geçen sene bu yüzden savunmuştum ben. Bruma, Sneijder, Podolski, Selçuk gibi fazla baskı yapmayan adamla oynuyosan ileride yeteneksiz de olsa bi kaç tane çalışkan adam lazımdı ki o da yeterli gelmiyodu zaten. Karşımızdaki rakip 3. lig takımı bile olsa gol atması gerekiyosa bizi mutlaka baskı altına alıyodu. Sebebi de yukarıda detaylı olarak yaptığın açıklamadan kaynaklanıyodu bana göre.

Bu sene henüz maç izleyemedim ama eğer önde Gomis ve Belhanda dediğin gibi basıyosa, yanda Garry ve arkada bi ön liberoyu da katarsak ön hattın baskısı yeterli olabilir gibi geliyo bana. Bu durumda aslında ortasaha ve kanata daha iş bitirici adam alıp arkaya çakılı bek yerine kendi kanadını ileri geri komple kullanabilen beklerle rakiplere nefes aldırmayan bi takımımız olabilir diye düşünüyorum.

Bu arada forumda büyük bölümün yazdığı fikirle desteklenmeyen boş mesajların aksine savunduğun düşünceyi çok iyi açıklıyosun. Emeğe saygı babında belirtmek istedim.

Sagolasin güzel kardesim....

Simdilik Gomis ile Belhanda basiyorlar, ama tabiki bunun devam etmesi önemli. Sorun surada yatiyor ki, bu oyuncularin arasina, yani ilk blogun, bir iki tane basmayan adam koydugun vakit, long run da basan oyuncularin da motivasyonunu asagaya cekerler...

Hayirlisi dilerim.

Belhanda niye solda oynuyor ki dün Garry'nin oynadığı topu gördük adam sezona deli gibi hazırlanmış belli ki. Bu adamı durduk yere sağa mı atacağız yani? Belhanda yedek kalır yapacak bişey yok.

Gamaspor‏ @gamaspor
Sevilla, Mariano için Galatasaray'dan teklifi reddetti. Futbolcu ancak sözleşmesini uzatmaya yanaşmazsa satılacak [Estadio Deportivo]

Ozur dilerim araya giriyorum ama selman sneijder'i aradim konustum flan dedi bence ozan ondan dolayi oyle soyledi.

Fehuli gelmiyor diye sinirler gergin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt